Kerst
in de Verkadefabriek

Kerst

in de Verkadefabriek

It's the most wonderful time of the year! Kom naar de Verkadefabriek om je te laten verrassen en verwarmen tijdens de donkere en koude winterdagen.

Kerst vier je samen,
Kerst vier je in de Verkadefabriek!


KERSTVOORSTELLING | KERSTDINEROUD & NIEUWMUZIEK | FILMS | KINDEREN | EXTRA INFORMATIE 


KERSTVOORSTELLING

Do 26 dec t/m ma 30 dec

Het Houten Huis - Muziek van beneden 
Do 26 dec t/m ma 30 dec, 15.00 uur en vr 27 & za 28 dec, 19.30 uur | €20 / Supporter €18 / Kind €10
In een straat ver weg van de natuur wonen mensen en andere dieren dicht op elkaar. Ze kennen elkaar en toch ook niet. Ze leven langs elkaar heen én zijn samen. Muziek van beneden is een familievoorstelling vol humor, beeldende poëzie en meeslepende livemuziek. Met een hoog 'Amélie-gehalte' is de voorstelling prachtig voor kinderen en misschien nog wel mooier voor ouders. Over een straat vol dichte deuren en overlopende harten, met muziek die door alle muren dringt. 


 
KERSTDINER

Kerstdiner op tweede kerstdag
Do 26 dec, 18.00 uur | €72,50 (incl. wijnarrangement) / Kind €36,25
Op tweede kerstdag geniet je van een heerlijk viergangendiner in de Verkadefabriek. Je kunt kiezen uit een vegetarisch menu of een menu met vlees en vis. We serveren hierbij een viergangen wijnarrangement. Liever een arrangement zonder alcohol? Je kunt ook kiezen voor een arrangement met mocktails. We proosten samen op een feestelijke kerst in de Verkadefabriek!

Reserveren kan t/m 22 december via reserveringen@verkadefabriek.nl

 
OUD EN NIEUW

Oud & Nieuw in de Verkadefabriek
Di 31 dec, 22.00 uur | €21 / Supporter €19
Kom voor een fantastisch Oud en Nieuwfeest naar de Verkadefabriek. Met vanaf 22.00 uur de funky rock-n-roll band Sonny Ragg in het café en daarna bubbels, bollen, Silent Disco, DJ Kuif en The Big Heroes from the Zeroes. Een groots feest in de allerbeste setting van Den Bosch. Intiem, kleurrijk, sfeervol, feestelijk. Zo gaan we dansend en genietend 2020 in. Het wordt geweldig!

Nieuwjaarsborrel met David Romanello
Wo 1 jan, 15.00 uur | gratis entree
Op Nieuwjaarsdag ben je van harte welkom om nieuwe tijden te vieren, handen te schudden en elkaar alle goeds te wensen. Proost met een twinkeling in je ogen op een mooi 2020! Kom kijken, luisteren en genieten met elkaar. 


MUZIEK

Te gast: Het Brabants Jazz Orkest: A Jazzy New Year met Jasper Blom en Jeroen Zijlstra
Zo 5 jan, 15.00 uur | €18,50 / Supporter €16,50 
Swingend 2020 in met jazz en soul? Daar kan Het Brabants Jazz Orkest onder leiding van Jeroen Doomernik voor zorgen! Zij luiden met jou graag het nieuwe jaar in. Dit jaar zijn Jasper Blom en zanger-trompettist Jeroen Zijlstra te gast. Het nieuwjaarsconcert op de eerste zondag van het nieuwe jaar in de Verkadefabriek is inmiddels een traditie geworden.


FILMS

      
      
      

 
KINDEREN

Maas Theater & Dans – Boef 4+ 
Vr 3 jan, 11.00, 13.00 en 15.00 uur | €10 / Supporter €10 / Kind €10
Boef is een stoer boevenavontuur voor kleuters. Wie is de echte boef? Wat is de juiste sluiptechniek en hoe kan je de politie helpen? Na de voorstelling sluipt iedereen als bekwame boeven de zaal uit.

Peuterpret 2+ - De Sneeuwman en de Sneeuwhond
Zo 5 jan, 11.00 uur | €9,50 / Kind & Supporter €8
Peuterpret is dé ideale kennismaking met film voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Het licht blijft een beetje aan en kinderen zonder ‘uit-knop’ mogen gerust een rondje rennen. Na de film maak je zelf een klein sneeuwpopje of hondje. Zou die ook tot leven komen? 

Samen naar de maan 4+ - Solan & Ludwig op zoek naar de maan
Do 2 jan, 18.30 uur | €9,50 / Kind €8 / Supporter €8
Eerst kijken we een film. Na de film geeft de Sterrenwacht Halley een kindercollege en leer je van alles over de maan. Daarna gaan we het dak op om met telescopen naar de maan te kijken!

Samen naar de maan 8+ - Shaun het schaap: Het Ruimteschaap
Do 2 jan, 18.30 uur | €9,50 / Kind €8 / Supporter €8
Eerst kijken we een film. Na de film geeft de Sterrenwacht Halley een kindercollege en leer je van alles over de maan. Daarna gaan we het dak op om met telescopen naar de maan te kijken!

Betoverende kinderfilms zie je in de Verkadefabriek!

                

Klik hier voor het volledige kinderprogramma!

Op de Verkadefabriek kun je bouwen!
Van 2 t/m 5 januari 2020 bouw je voor en na je film- of theaterbezoek aan een LEGO® stad. Met steentjes, wielen en poppetjes ontstaat er een nieuwe wereld vol kleur, creativiteit en gezelligheid. Op vertoon van je film- of theaterkaartje mag je de hele middag spelen.

 
EXTRA INFORMATIE

Aangepaste openingstijden
Met de feestdagen zijn we open, maar we vieren ook feest. De openingstijden zijn rond deze dagen daarom net wat anders dan je gewend bent. 

Eerste Kerstdag (wo 25 dec): gesloten
Tweede Kerstdag (do 26 dec): de kassa is vanaf 12.30 uur geopend. In het café kun je terecht vanaf 13.00 uur. Om 13.30 draaien we de eerste film van de dag. 
Oudjaarsdag (di 31 dec): overdag zijn we gesloten, zodat we we alles klaar kunnen maken voor het Oud & Nieuwfeest. Om 22.00 openen we de deuren, we gaan door tot 05.00 uur.
Nieuwjaarsdag (wo 1 jan): de kassa is vanaf 12.30 open. Vanaf 13.00 uur kun je in het café terecht en om 13.30 begint de eerste film van het nieuwe jaar. 

NIEUWSBRIEF
Op de hoogte blijven van alle activiteiten in de Verkadefabriek?
Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!