8355
Films Voorstellingen Buitenbios Koek & Zopie

Kerst vier je in de Verkadefabriek

De sfeervolste dagen van het jaar breken aan. Buiten is het koud, maar binnen branden de lichtjes en komen we samen. Ook dit jaar in de Verkadefabriek. Met warme, hilarische, onvoorstelbare en muzikale voorstellingen voor de hele familie, voor je jaarlijkse allerbeste-vrienden-avondje-uit of een mooie avond met je moeder en je buurvrouw: Kerst vier je samen, in de Verkadefabriek. 

Little Miracles

Little Miracles

Paolo Nani

di 26 t/m za 30 dec

EEN MAGISCHE KERSTVOORSTELLING VOOR DE HELE FAMILIE, VOL HUMOR, POËZIE, THEATER EN TEKENKUNST

De betoverende familievoorstelling Little Miracles van Paolo Nani komt in de Kerstvakantie naar de Verkadefabriek. Laat je tijdens de mooiste dagen van het jaar verrassen en verwarmen door deze wonderschone voorstelling.

Een eenvoudige, vriendelijke tekenaar heeft zich opgesloten in de kleine veilige wereld van zijn eigen atelier. Een universum dat uit niet veel meer bestaat dan de tekeningen die hij maakt. Maar helemaal afgesloten van de wereld is hij niet: lawaai van buiten én van de buren verstoren zijn concentratie en zijn tekenwerk. In een voorstelling zonder woorden, leer je het levensverhaal van de tekenaar kennen. Op een groot projectiescherm zie je zijn creaties tot leven komen. Tekenkunst, muziek, speelse humor en de expressieve lichaamstaal van Paolo Nani versmelten in deze kerstvoorstelling die geschikt is voor iedereen vanaf 7 jaar.

Dinsdag 26 december                        16.00 uur
Woensdag 27 december                   15.00 en 19.30 uur
Donderdag 28 december                  15.00 uur
Vrijdag 29 december                         15.00 uur
Zaterdag 30 december                      15.00 uur

Normaal € 20,00 / Supporter € 18,00 / Kind € 10,00 / Student € 10,00

Info & tickets

Films met de fam

Een bomvolle kerstvakantie met familiefilms (binnen én buiten!), knutselen, sneeuwballen gooien, een spelletjestafel, verkleedhoek en meer! Jij hoeft alleen nog maar je foute kersttrui aan te doen en je wollen sokken hoog op te trekken. Ben je er ook bij?

Wonka (6+) | ook in de buitenbios
In deze onweerstaanbare, fantasierijke film maken we kennis met een jonge Willy Wonka, die allerlei heerlijke ideeën heeft en vastbesloten is de wereld stapje voor stapje lekkerder te maken. 
Met chocoladebuffet op za 23 dec

Teddy's Kerstfeest (4+)
Tijdens een bezoekje aan een kerstmarkt ontdekt Maria Teddy, een knuffelbeer die leeft! Ze wil niets liever dan vrienden worden met de Teddybeer, maar Teddy heeft andere plannen...
Kom met je knuffel naar de film en maak een lekker warm sjaaltje op di 26 dec & wo 3 jan

Jippie no more! (8+) 
De zestienjarige Jippie wordt tijdens de voorbereidingen van het huwelijk van zijn oudere zus voor het eerst verliefd. Een feelgoodfilm van Margien Rogaar (Lampje) voor de hele familie!

Kids Only - Pyjama Party! (8+)
Een avondje uit zonder je ouders! Vanavond ga jij op stap met je vrienden, of je komt alleen en maakt vrienden. We gaan samen eten, kijken een film en na de film gaan we los in de Disco!
Op wo 3 jan

Peuterpret (2+)
Dé ideale kennismaking met film voor kinderen van 2 t/m 5 jaar. Het licht blijft een beetje aan en de kleine mag op schoot, staan of even een rondje rennen. Na de film is er een glaasje ranja, wat lekkers en gaan we samen knutselen!

Cabaret | Vrouwejaars 2023

Na 70 jaar oudejaarsconference, door voornamelijk mannen, vinden Yora Rienstra en Teddy Tops het tijd voor een Vrouwejaars: de actualiteit door de ogen van vrouwen. 

Met o.a. Kim Schuddeboom, Nina de la Parra, Anne Neuteboom, Celine Schrama en Maria Kraaijkamp. 

Alleen te zien in Amsterdam, Utrecht en de Clubzaal van de Verkadefabriek!

Wo 27 t/m vr 29 dec, 20.15 uur

Info & tickets

Buitenbios im schnee

We toveren onze binnenplaats om tot een winter-film-paradijs! In de kerstvakantie zie je de fijnste (kerst)films in buitenlucht. Kleed jij je dik aan: skipakkie, mutsje, snowboots. Dan zorgen wij voor de rest.

Een winterse binnenplaats, een mooie film, glühwein en warme choco (neem je je eigen mok mee? dan krijg je 1 euro korting!), lekkere hapjes, fleecedekentjes, verwarmde kussens en een koptelefoon. Fijn voor geluid én warme oren. Het beloven mooie winteravonden te worden!

Het programma? Die komt binnenkort online, hou de website in de gaten!

Muziek | Benjamin Herman

In de Jazz Factory én in de Kerstvakantie: saxofonist Benjamin Herman.

Op deze Tweede Kerstdag komt de saxofonist naar de Jazz Factory om een gloednieuw album met een gloednieuwe bandsound te laten horen. Dansbare grooves, elektronica, stevige baslijnen en een heerlijk scheurend saxofoongeluid.

di 26 dec, 15.00 uur

Info & tickets

Theater met de fam

Cie Squeezz - Stuk is een nieuwe situatie (2+)
vr 5 jan t/m zo 7 jan
In de voorstelling Stuk is een nieuwe situatie (2+) zijn we op de rommelzolder van de toekomst.

Op het toneel staat nóg een toneel en dat mag iedereen betreden. Een levende compositie vol nieuwe en onverwachte situaties.

Wat gebeurt er als ijs smelt? Kan de natuur stuk? Wie draait er aan de knoppen? Samen met de spelers bouw je aan een nieuwe wereld, met beeld, muziek en beweging.

Info & Tickets
Stuk is een nieuwe situatie (2+)

Stuk is een nieuwe situatie (2+)

Cie Squeezz