8355
Films Voorstellingen Buitenbios Koek & Zopie

Kerst vier je in de Verkadefabriek

De sfeervolste dagen van het jaar breken aan. Buiten is het koud, maar binnen branden de lichtjes en komen we samen. Ook dit jaar in de Verkadefabriek. Met warme, hilarische, onvoorstelbare en muzikale voorstellingen voor de hele familie, voor je jaarlijkse allerbeste-vrienden-avondje-uit of een mooie avond met je moeder en je buurvrouw: Kerst vier je samen, in de Verkadefabriek. 

Carrousel des Moutons

Carrousel des Moutons

D'irque & Fien

ma 26 t/m vr 30 dec

EEN MAGISCHE KERSTVOORSTELLING VOOR DE HELE FAMILIE, BOORDEVOL CIRCUS, THEATER EN MUZIEK

De fantastische familie-kerstvoorstelling Carrousel des Moutons van D’irque en Fien komt in de Kerstvakantie naar de Verkadefabriek. Een piano als acrobaat, ontelbare schapen die door je hoofd jongleren, een bezem als trapeze: wat absoluut niet kan, gebeurt hier echt! Carrousel des Moutons is direct als straattheater en intiem als een muziekdoosje. Ga mee op deze muzikale reis met prachtig spel, heel veel liefde, geluk en Kerstwarmte.

Een voorstelling voor de hele familie
Kunst- en vliegwerk, maar ook een flinke portie geluk: dat zien we in de Verkadefabriek maar al te graag! Daarom zijn D’irque en Fien na drie jaar eindelijk terug. In 2019 zag je met Kerst hun bejubelde voorstelling Sol Bémol. In de mooiste dagen van het jaar komen ze opnieuw naar de Grote Zaal om je te verrassen en verwarmen met hun wonderschone voorstelling vol frivole circustaal. Carrousel des Moutons is een circus-, muziek- en theatervoorstelling zonder woorden: poëtisch, ontroerend en fijn voor de hele familie.

Op 27, 28 en 29 december is er na afloop van de middagvoorstelling een circusworkshop door Jeugdcircus Pippin! 

Ma 26 dec, 16.00 uur
Di 27 dec, 15.00 uur
Wo 28 dec, 15.00 uur en 19.30 uur
Do 29 dec, 15.00 uur
Vr 30 dec, 15.00 uur en 19.30 uur

€22 / €20 Supporter / €10 Kind / €10 Student

Info & tickets

Films met de fam

Een bomvolle kerstvakantie met familiefilms (binnen én buiten!), knutselen, sjoelen, poffertjes en meer! Jij hoeft alleen nog maar je foute kersttrui aan en je wollen sokken hoog op te trekken. Ben je er ook bij?

Yuku en de Himalayabloem (4+)
Yuku is het oudste kind uit een grote muizenfamilie. Wanneer het einde van oma’s leven nadert, een meesterlijke verteller met een wonderlijke ukelele, vertrekt Yuku op een muzikale zoektocht naar de eeuwig lichtgevende Himalayabloem.
Met op 27, 28, 29 en 30 december: knutsel en versier je na de film je eigen papieren ukelele!

Ernest & Celestine: Op avontuur in Brabbelland (4+)  | ook in de Buitenbios
Een nieuw avontuur met beer Ernest en muis Célestine. Samen keren ze terug naar Brabbelland, het land van beer, om zijn kapotte viool te laten repareren. Daar aangekomen komen ze erachter dat muziek al jaren in het hele land verboden is…
Op 3, 5, 6 en 7 januari mag je na afloop van de film helemaal los met waterverf en geef jij kleur aan de beer Ernest en de muis Celestine.

Wil de Krokodil (6+)  | ook in de Buitenbios
Nadat het gezin Primm naar New York verhuist, heeft hun jongste zoon Josh moeite om te wennen. Dat verandert allemaal als hij op de zolder Wil ontdekt: een zingende krokodil die dol is op badderen, kaviaar en goede muziek...

Miniserie: Lampje | 4 afleveringen
In de kerstvakantie zie je in vier delen het verhaal van Lampje. Lampje speelt zich af in een mysterieuze wereld van piraten, zeemeerminnen en het Zwarte Huis. Een verhaal over moed, vriendschap en over altijd mogen zijn wie je bent. Naar het succesvolle boek van Annet Schaap.
 

Bekijk het hele familieprogramma en koop kaartjes

Buitenbios im schnee

We toveren onze binnenplaats om tot een winter-film-paradijs! In de kerstvakantie zie je de fijnste (kerst)films in buitenlucht. Kleed jij je dik aan: skipakkie, mutsje, snowboots. Dan zorgen wij voor de rest.

Een winterse binnenplaats, een mooie film, glühwein en warme choco (neem je je eigen mok mee? dan krijg je 1 euro korting!), lekkere hapjes, fleecedekentjes, verwarmde kussens en een koptelefoon. Fijn voor geluid én warme oren. Het beloven mooie winteravonden te worden!

Het programma? Verwacht o.a. Home Alone,  Love Actually, de Whitney Houston Movie, Amélie Poulin, de nieuwe films Living, Armageddon Time en À plein temps en meer.

Bekijk het programma

Buitenbios met de fam

Een fijne familiefilm in de buitenlucht, heerlijke poffertje, warme choco, fleecedekentjes, verwarmde kussentjes en een koptelefoon voor warme oren. Vergeet je niet lekker warm aan te kleden! Dus trek vooral je skipak aan en schuif die voetjes maar in de snowboots.

Home Alone (6+)
za 24 dec, 16.30 uur
Een echte kerstklassieker! Als de 8-jarige Kevin per ongeluk alleen wordt thuisgelaten met kerst, zal hij zelf twee niet al te slimme inbrekers buiten de deur moeten houden.

Wil de Krokodil (6+)
do 29 dec, 16.30 uur
Nadat het gezin Primm naar New York verhuist, heeft hun jongste zoon Josh moeite om te wennen. Dat verandert allemaal als hij op de zolder Wil ontdekt: een zingende krokodil die dol is op badderen, kaviaar en goede muziek.

Ernest & Celestine: Op avontuur in Brabbelland (4+)
wo 4 jan, 16.30 uur
Een nieuw avontuur met beer Ernest en muis Célestine. Samen keren ze terug naar Brabbelland, het land van beer, om zijn kapotte viool te laten repareren. Daar aangekomen komen ze erachter dat muziek al jaren in het hele land verboden is…

Paddington 2 (6+)
vr 6 jan, 16.30 uur
Het zachtaardige en onhandige beertje Paddington wil graag een prachtig antiek boek kopen voor de 100e verjaardag van zijn lieve tante Lucy, maar het wordt moeilijk als hij wordt beschuldigd van diefstal...

Bekijk het hele familieprogramma en koop kaartjes

Theater met de fam

Theater Artemis - De Onzichtbare Man (4+)
vr 6 jan t/m zo 8 jan
Twee artiesten, een theatertechnicus en een muzikant wachten op het begin van hun voorstelling. Alles is er, maar waar blijft toch het publiek? Al snel blijkt dat er meer dingen onzeker zijn. Want, wie speelt er op die piano? Van wie is dat koffiebekertje dat door de lucht zweeft? En welk spook gaat er daar met het verlengsnoer vandoor? Zijn ze er zelf eigenlijk wel? En kun je dat echt zien, of moet je dat maar geloven?

Deze succesvoorstelling met een onnavolgbare logica en humor zet je op het puntje van je stoel!

Info & Tickets
De onzichtbare Man

De onzichtbare Man

Theater Artemis