VF*Podiumpas

VF*Podiumpas

Als echte podium-omnivoor heb je keuze uit alle voorstellingen

Theater, dans, muziek, cabaret, woordprogramma's én kindervoorstellingen. De pas is vanaf aankoop een jaar lang geldig en vanaf 1 maand voor de voorstelling kun je je tickets bestellen.

ALLE VOORDELEN OP EEN RIJ

  • onbeperkt naar theater, muziek, dans, cabaret, woordprogramma's en kindervoorstellingen
  • Supporterkorting op film
  • achtergronden, aanbiedingen en tips in je mail
  • voorrang bij start kaartverkoop voor het nieuwe seizoen
  • je steunt de Verkadefabriek en stimuleert de kunst en cultuur in de stad

GOED OM TE WETEN
Zo'n lekker-veel-zien-pas kost €190 per jaar. Met een VF*Podiumpas kun je vanaf één maand voor de voorstelling je kaartje online of aan de kassa bestellen. Je hebt toegang tot het volledige podiumprogramma, met uitzondering van voorstellingen van derden en cursussen. Voor specials met eten en/of drinken is het programma gratis, je betaalt dan alleen voor de drank en/of maaltijd. In de voorverkoop krijg je de vaste Supporterkorting. 

DE VF*PODIUMPAS IS GEEN FYSIEKE PAS
Om kaarten met korting te bestellen (of -vanaf een maand voor de voorstelling- kaarten voor niks), voer je nadat je bent ingelogd jouw unieke Supportercode in. Je kaartje komt in de Ticketmatic app te staan, die je hier kunt downloaden (voor Iphone) of hier (voor Android/alle andere telefoons). Je tickets worden vanzelf zichtbaar in de app. Je hoeft je tickets dus niet te printen, want we scannen jouw ticket vanuit de app op je telefoon.

Bestel hier je VF*Podiumpas

Kies een taal