14304
14327
14317
14241

Trek Iets Leuks Uit en Verkadefabriek presenteren het Queer Arts Festival!  
Van 12 tot en met 14 mei in de Verkadefabriek.

Het Queer Arts Festival is een festival vol queer kunst, in de breedste zin van het woord. Verwacht een theatervoorstelling over hokjes doorbreken, een dansavond waarbij drag kings en queens de line skippen, films met sterke queer rollen in de hoofdrol, een kleurrijke expositie die menig regenboog jaloers maakt, en een mis die we zelf in onze jeugd zo hebben gemist. Iedereen mag zoenen, Lekker blijven likken en On Top Of Love verzorgen het randprogramma - maar er is nog meer. Een weekend lang vieren we al onze prachtige verschillen. Laat je verrassen! Speciaal voor queers, maar in het bijzonder ook voor iedereen die nieuwsgierig is. 

Er zijn per programma losse tickets te koop, en er zijn dagkaarten. 

Bekijk het programma en koop kaarten

Wil je niks missen?

Koop een dagkaart! Daarmee kun je de hele vrijdag, zaterdag óf zondag (of alle drie de dagen, als je lekker fanatiek drie dagkaarten aanschaft) genieten van al het programma op het festival. Een dagkaart is geldig op één dag, je hoeft met een dagkaart geen losse tickets meer te reserveren. 

TREK IETS LEUKS UIT

Oftewel ‘TILU’ is het queer arts platform van Den Bosch. Een hybride plek voor iedereen die zich anders dan heteronormatief door de stad beweegt. Een plek voor iedereen die vragen heeft, iedereen die uitroeptekens zet - iedereen die deze stad kleur geeft. 
 

Het programma