Supporterpas

Supporterpas

Een jaar lang vaste korting,
meer verdieping en fijne extra's

Kom je graag in de Verkadefabriek? Word dan Supporter en geniet van de voordelen. Je krijgt vaste korting op ons programma, extra verdieping en weet als eerste wat er speelt. Bovendien heb je als Supporter voorrang, bij de voorverkoop, maar ook bij bepaalde (favoriete) activiteiten. 

ALLE VOORDELEN OP EEN RIJ

  • theater, dans, muziek en cabaret: €2 korting (m.u.v. Blue Room Sessions)
  • film: €1 korting
  • kindervoorstellingen: €1,50 korting
  • achtergronden, aanbiedingen en tips in je mail
  • voorrang bij start kaartverkoop voor het nieuwe seizoen
  • je steunt de Verkadefabriek en stimuleert de kunst en cultuur in de stad


GOED OM TE WETEN
Je kunt het hele jaar door Supporter worden, voor €21,50 profiteer je vanaf het moment van aanschaffen een jaar lang van de voordelen. 

DE SUPPORTERPAS IS GEEN FYSIEKE PAS
Geen plastic pasjes meer, maar nog wél de Supportervoordelen. Om kaarten met korting te bestellen, voer je nadat je bent ingelogd jouw unieke Supportercode in. Je kaartje komt in de Ticketmatic app te staan, die je hier kunt downloaden (voor Iphone) of hier (voor Android/alle andere telefoons). Je tickets worden vanzelf zichtbaar in de app. Je hoeft je tickets dus niet te printen, want we scannen jouw ticket vanuit de app op je telefoon.

Bestel nu je Supporterpas

KLEINE LETTERTJES
Je schaft een Supporterpas aan voor 1 jaar, tussentijdse opzegging geeft geen recht op restitutie. Een Supporterpas is niet overdraagbaar.

OPZEGGEN
Wil je je Supporterschap opzeggen? Jammer! Maar uiteraard maken we dat voor je in orde. Stuur ons een berichtje via info@verkadefabriek.nl. Vergeet in de mail niet te vermelden op welke naam en met welk e-mailadres je geregistreerd staat, dan hebben we het zo voor je geregeld.