Informatie Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch
Kassa: 073 681 81 60
Kantoor: 073 681 81 50 info@verkadefabriek.nl

Supporterpas

Een jaar lang vaste korting,
meer verdieping en fijne extra's

Kom je graag in de Verkadefabriek? Word dan Supporter en geniet van de voordelen. Je krijgt vaste korting op ons programma, extra verdieping en weet als eerste wat er speelt. Bovendien heb je als Supporter voorrang, bij de voorverkoop, maar ook bij bepaalde (favoriete) activiteiten.

ALLE VOORDELEN OP EEN RIJ

  • theater, dans, muziek en cabaret: €2 korting
  • film: €1 korting
  • kindervoorstellingen: €1,50 korting
  • in het restaurant, bij geselecteerde gerechten: €1 korting
  • achtergronden, aanbiedingen en tips in je mail
  • voorrang bij start kaartverkoop voor het nieuwe seizoen
  • je steunt de Verkadefabriek en stimuleert de kunst en cultuur in de stad


GOED OM TE WETEN
Je kunt het hele jaar door Supporter worden, voor €19,50 profiteer je vanaf het moment van aanschaffen een jaar lang van de voordelen. 

DE SUPPORTERPAS IS GEEN FYSIEKE PAS
Geen plastic pasjes meer, maar nog wél de Supportervoordelen. Om kaarten met korting te bestellen, voer je nadat je bent ingelogd jouw unieke Supportercode in. Je kaartje komt in de Ticketmatic app te staan, die je hier kunt downloaden (voor Iphone) of hier (voor Android/alle andere telefoons). Je tickets worden vanzelf zichtbaar in de app. Je hoeft je tickets dus niet te printen, want we scannen jouw ticket vanuit de app op je telefoon.

Bestel nu je Supporterpas

Geef een Supporterpas cadeau

Voor een verjaardag, als surprise, of zomaar? Goed idee! Een Supporterpas is leuk om te krijgen, maar óók om te geven. Met een Supporterpas doe je iemand een heel jaar lang plezier. Vaste korting op het programma, voorrang op de verkoop en op exclusieve activiteiten. Helemaal leuk: combineer de Supporterpas met het Verkadefabriek koekblik. 

Ja, ik geef een Supporterpas cadeau