Young Blood Pas

Young Blood Pas

Voor de avontuurlijke theaterliefhebber

Met de Young Blood Pas kun je naar alle voorstellingen van nieuwe makers en aanstormend talent, dwars door alle genres heen. Een nieuwe generatie die de barricades op gaat, hun kijk op de wereld met je deelt en verrassend en fris voor de dag komt. Wij geven ze het label Young Blood en met de Young Blood Pas kun je ze allemaal bezoeken - het zijn er nu al meer dan 30 én door het jaar heen komen er zelfs nog een aantal bij! 

GOED OM TE WETEN
De pas is een seizoen lang geldig -van september tot en met juni- en je kunt voor het hele seizoen tickets bestellen. Da's nog eens handig! 

En voor de young gods onder ons: ben je jonger dan 30, dan kost de Young Blood pas slechts €95 per jaar. Lekker.

VANAF VRIJDAG 16 DECEMBER: KORTING OP DE YOUNG BLOOD PAS! Beter wordt het niet: de eerste maanden van het seizoen zitten er op en omdat we ons kunnen voorstellen dat je tot en met juni tóch heel veel fijne voorstellingen wilt zien en de Young Blood Pas daarom wilt proberen, kun je 'm vanaf 16 december kopen voor slechts €85 in plaats van €119,40 (onder de 30? Dan betaal je maar €68 i.p.v. €95). Ideaal!

 

Bestel nu je Young Blood Pas

DE YOUNG BLOOD PAS IS GEEN FYSIEKE PAS
Geen plastic pasje, wel lid van de club! Om kaarten te bestellen, voer je nadat je bent ingelogd jouw unieke Supportercode in. Je kaartje komt in de Ticketmatic app te staan, die je hier kunt downloaden (voor Iphone) of hier (voor Android/alle andere telefoons). Je tickets worden vanzelf zichtbaar in de app. Je hoeft je tickets dus niet te printen, want we scannen jouw ticket vanuit de app op je telefoon.

Bestel nu je Young Blood Pas (tot en met 29 jaar)

ALLE VOORDELEN OP EEN RIJ

  • onbeperkt naar voorstellingen van jonge inspirerende makers
  • Supporterkorting op films
  • achtergronden, aanbiedingen en tips in je mail
  • voorrang bij start kaartverkoop voor het nieuwe seizoen
  • je steunt de Verkadefabriek en stimuleert de kunst en cultuur in de stad

Alle Young Blood voorstellingen

Bekijk alles