Informatie Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch
Kassa: 073 681 81 60
Kantoor: 073 681 81 50 info@verkadefabriek.nl

De Verkadefabriek, een begrip in de regio ’s-Hertogenbosch, is het ideale decor voor culturele en zakelijke evenementen. Een creatieve omgeving waar, ondersteund door ons team van professionals, de beleving van de gast centraal staat. De Verkadefabriek bevindt zich op loopafstand van de bruisende binnenstad en het treinstation en beschikt over een ruim eigen parkeerterrein.

De Verkadefabriek beschikt over diverse vergaderruimtes, theaterzalen, filmzalen en foyers en biedt daarmee een flexibele locatie voor vergaderingen, workshops, congressen, livestreams, presentaties en borrels. Alle ruimtes ademen de unieke Verkadefabriek sfeer en wij bieden daarnaast audiovisuele faciliteiten en catering van hoge kwaliteit.

We denken en werken zo duurzaam en verantwoord mogelijk. Zo kiezen we in ons café-restaurant voor biologische en ambachtelijke ingrediënten, zorgen we onder andere met zonnepanelen op het dak voor onze eigen duurzame energie, zorgen de sheddaken voor licht in het pand, ontfermt een groepje medewerkers zich over de biodiversiteit rondom de Verkadefabriek met eigen bijenkasten, verkopen we eerlijke producten in onze winkel en staan er op de parkeerplaats laadpalen voor elektrische auto’s.

Neem contact met ons op


Arjan Timmermans & Natasja Welten

verhuur@verkadefabriek.nl / 073 6818 165