BJ’s Wild Verband

BJ’s Wild Verband

Blue Room Sessions

(NL)

BJ's Wild Verband, begeleid door singer-songwriter/gitarist/producer BJ Baartmans, brengt een boeiende, goed groovende, avontuurlijke vorm van Americana naar het podium van de Blue Room Sessions.

De pakkende liedjes, voornamelijk geschreven door Baartmans, overbruggen een inmiddels meer dan veertig jaar lange reis in de muziek. Een reis met maar liefst 14 albums en zo’n 4000 optredens. Het concert zal zich voornamelijk richten op het recente album Ghostwriter, aangevuld met eerdere nummers van BJ en enkele klassiekers uit de rootsmuziek.

De bandleden Sjoerd van Bommel, Gerco Aerts en Eric van Dijsseldonk vormen een hecht team waarin iedereen op een heel eigen manier bijdraagt aan het repertoire. Ze brengen een rijke muzikale geschiedenis mee uit samenwerkingen met onder andere Wouter Planteijdt, Matthews Southern Comfort, Philip Kroonenberg, Levi Parham, André Manuel, Malford Milligan, Oh Susanna en Kerri Powers. 

BJ's Wild Verband creëert een levendig geluid waarin Baartmans' verhalende teksten en unieke gitaarspel volledig tot hun recht komen. Het is muziek die aanvoelt als een oude vriend, maar toch steeds weet te verrassen.

BJ Baartmans is op di 11 maart nog een keer te horen in de Blue Room Sessions met Suzie Ungerleider & Suzanne Jarvie.

Bezetting

BJ Baartmans: gitaar en vocals
Eric van Dijsseldonk: gitaar en vocals
Sjoerd van Bommel: drums en vocals
Gerco Aerts: contrabas

Datum di 22-04
Tijd 20:30 tot 22:30
Prijs € 20,00 Normaal Verkoop start 18-6-2024 om 11:00 uur
Zaal Clubzaal
Bestel tickets

Ook interessant voor jou