Suzie Ungerleider and Suzanne Jarvie

Suzie Ungerleider and Suzanne Jarvie

Blue Room Sessions

(CAN)

Suzie Ungerleider, bekend als Oh Susanna, treedt al jaren op als singer-songwriter. In 2019 was ze te gast in de Blue Room Sessions samen met Hidden Agenda.

uitgebracht en wereldwijd opgetreden. Ze ontving diverse awards, waaronder drie Juno-nominaties en vier Canadian Folk Music Awards. Haar heldere stem en humor raken haar publiek, vaak met een lach en soms een traan als resultaat.

Suzanne Jarvie maakte haar debuut in The Blue Room Sessions met haar trio in 2017 en trad ook op met Hidden Agenda. Na een carrière als advocate begon ze op latere leeftijd aan een zangcarrière. Hoewel ze al langere tijd nummers schreef, ontbrak het haar aan de moed om deze op het podium te brengen. Een levensveranderend moment, het ernstige ongeluk van haar 14-jarige zoon, bracht hier verandering in. Zijn miraculeuze herstel inspireerde Suzanne tot het schrijven van een lied. 

Suzie Ungerleider en Suzanne Jarvie zullen zowel solo als samen optreden, begeleid op gitaar door BJ Baartmans. BJ is op 22 apr 2025 nog een keer te horen in de Blue Room Sessions met BJ’s Wild Verband.

Datum di 11-03
Tijd 20:30 tot 22:30
Prijs € 20,00 Normaal
Zaal Clubzaal
Bestel tickets

Ook interessant voor jou