Brokkejok (4+)

Brokkejok (4+)

Het Filiaal

Een vrolijke en droogkomische voorstelling van Het Filiaal theatermakers en coupdeboule over de grens tussen fantaseren en jokkebrokken.

Leugens maken brokken. Dat wordt gezegd. Fantaseren is ook een beetje liegen, je verzint allerlei dingen die niet écht zijn, niet 'waar' zijn, niet bestaan. Fantaseren mag altijd. Maar wanneer ben je dan een jokkebrok? Met deze vraag gaat coupdeboule aan de haal. 

In een simpele en vindingrijke vormgeving ontvouwen en ontpoppen zich steeds meer vormen en kleuren. Met het decor wordt ook de muziek steeds gekker, wilder en daarmee vrolijker, tot het speellokaal een andere wereld wordt. Een wereld vol brokken fantasie, in alle soorten en maten. 

De muziek is (in samenwerking met het Koninklijk Conservatorium Den Haag) gecomponeerd door Delara Navaey. 

‘Brokkejok is een intiem theateravontuur dat tussen het begin en het einde, of tussen het einde en het begin, of tussen twee eindes of twee beginnen, voortdurend blijft verrassen.’

Theaterkrant

Over coupdeboule & Het Filiaal

Over coupdeboule
Coupdeboule bestaat uit theatermakers Eileen Graham en Katelijne Beukema. Ze maken speels-filosofische voorstellingen met als doel de fantasie van het publiek, ongeacht leeftijd, actief te prikkelen. Het werk van coupdeboule is kleurrijk en fysiek.

Over Het Filiaal
Het Filiaal theatermakers is het Utrechts jeugdtheatergezelschap. Het gezelschap geeft ruimte aan verbeelding met spel, (live)muziek en zang, poppen, objecten en (live video)beeld.

Datum zo 08-06
Tijd 15:00
Prijs € 12,50 Normaal Verkoop start 18-6-2024 om 11:00 uur
€ 10,00 Supporter
€ 10,00 Kind Verkoop start 18-6-2024 om 11:00 uur
€ 10,00 Student Verkoop studentenprijs start 7-6-2025 om 15:00 uur
Zaal Grote Zaal
Bestel tickets

Ook interessant voor jou