Hendrik IV - ongeschikt voor kinderen (8+)

Hendrik IV - ongeschikt voor kinderen (8+)

House of Nouws

Hendrik IV – ongeschikt voor kinderen is een voorstelling die ieder moment uit de hand kan lopen… Een remake van de succesvoorstelling uit 2017!

Een verhaal dat begint met een koning. De koning is gek, maar hij is wel de baas. Als hij een wereld wil met alleen maar pizza Hawaï, dan zal er alleen maar pizza Hawaï zijn. Zo simpel is het. Vandaag zal hij het onmogelijke mogelijk maken in De Grote King Henry Show. Volgens Het Bureau is Hendrik IV ongeschikt voor kinderen. Er moet worden ingegrepen. Maar de show is al begonnen en niemand weet precies wat er nog gaat komen.

Hendrik IV – ongeschikt voor kinderen is een remake van de succesvoorstelling van regisseur Sanne Nouws uit 2017. Nu, zeven jaar later, is deze voorstelling actueler dan ooit. Met veel bravoure en energiek spel knoeit House of Nouws met de spelregels. 

’’Een eigentijds en verfrissend relaas over de lol van waanzin, jezelf redden en je niet bang laten maken.’’

Theaterkrant

’’Hendrik IV is moralistisch, maar dan wel in de vorm van een kekke opstand tegen vertrutting.’’

De Volkskrant

Over House of Nouws

House of Nouws maakt bonte voorstellingen over existentiële thema’s. Met veel humor en smeuïg spel. Ze zijn feestelijk ontregelend en kunnen niet bestaan zonder de ongecensureerde reacties van de kinderen. Geen enkele voorstelling van House of Nouws is hetzelfde en het publiek wordt uitgedaagd mee te denken en praten. 

Datum zo 08-12
Tijd 15:00
Prijs € 12,50 Normaal Verkoop start 18-6-2024 om 11:00 uur
€ 10,00 Supporter
€ 10,00 Kind Verkoop start 18-6-2024 om 11:00 uur
€ 10,00 Student Verkoop studentenprijs start 7-12-2024 om 15:00 uur
Zaal Grote Zaal
Bestel tickets

Ook interessant voor jou