Food & Film

Food & Film

De persconferentie van dinsdag 13 oktober was duidelijk. De horeca moet dicht en er mogen maximaal 30 bezoekers naar binnen bij voorstellingen en films.

Vandaag, woensdag 14 oktober, ben je nog van harte welkom in het café en restaurant. Vanavond om 22.00 uur sluiten we het café-restaurant voor (naar verwachting) vier weken. Vandaag kun je nog tot 21.00 uur bij ons terecht, natuurlijk volgens de huidige richtlijnen met maximaal 30 bezoekers per ruimte. Food & Film is voorlopig niet te koop.


FOOD & FILM
iedere maandag en dinsdag
Een vorkje prikken en een filmpje pikken. Bij het Food & Film arrangement heb je de keuze uit geselecteerde hoofdgerechten van onze avondkaart én een filmkaartje voor maar € 21,50 (bij films langer dan 2 uur € 22.50). Kom lekker eten en geniet daarna van een mooie film.

FILM & FOOD
iedere dinsdag
Net als Food & Film, maar dan andersom. Eerst een filmpje pikken, dan een vorkje prikken. Kies een film die begint na 15.30 uur en geniet daarna van een hoofdgerecht in het restaurant voor maar €21,50 (bij films langer dan 2 uur € 22.50).

Koop je kaartje aan de kassa
We vertonen meerdere films op één avond. Dit kan drukte veroorzaken in het restaurant met Food & Filmliefhebbers. Soms moet je dan even wachten. Het is niet mogelijk om te reserveren, maar we houden wel rekening met de starttijd en eindtijd van de film.

Food & Film is niet online te reserveren.


Smakelijk!

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!