Informatie Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch
Kassa: 073 681 81 60
Kantoor: 073 681 81 50 info@verkadefabriek.nl

Menukaart

In de Verkadefabriek koken we vers en biologisch voor je

Goed eten, gemaakt van goede producten.

Chefkok Jeroen Tromp kookt heerlijk én volledig biologisch voor je. In de Verkadefabriek houden we van goed eten: niks nieuws, wat dat betreft. Maar we hebben het afgelopen jaar aangegrepen om de switch te maken naar een menukaart met volledig biologische gerechten. Het brood, de groenten, het vlees, de vis, alle zuivelproducten: biologisch. We koken met de smaken van het seizoen en maken de allerlekkerste gerechten vers voor je klaar!

ONS VLEES
Goede smaak heeft geen haast! Daarom serveren we vlees met de mooie naam St.Hendrick. Duurzaam en biologisch, vlees waar de tijd voor wordt genomen. De dieren krijgen de tijd om te leven, om te groeien. Ook de bereiding van het vlees krijgt de tijd; om te garen, om luchtgerookt te worden, om kruiden en smaken op te nemen. Omdat we weten dat vlees op die manier lekkerder smaakt! 

100% GLUTENVRIJ
Wist je dat het vlees van St. Hendrick niet alleen heel smakelijk is, maar ook gegarandeerd glutenvrij? Zo kunnen ook mensen met coeliakie met een gerust hart genieten van ons vlees. 

GROENE GROENTEN
Niet alle groenten die we serveren zijn groen van kleur. Maar wél zijn ze allemaal biologisch gecertificeerd. Zo zijn alle groenten alsnog groen. Heerlijk! 

DUURZAME VIS
De vis die we in de Verkadefabriek serveren, is voorzien van het MSC keurmerk. MSC staat voor Marine Stewardship Council: een non-profitorganisatie die een internationaal erkend milieukeurmerk en certificeringsprogramma heeft ontwikkeld waarmee het de oceanen wil beschermen. Om voor het keurmerk in aanmerking te komen moet een visserij voldoen aan de strengste en meest veelomvattende milieustandaard voor wildvangstvisserijen die er is.

ONS BROOD
In de Verkadefabriek serveren we onder meer de broden van ambachtelijke bakkerij DESEMENZO. Handgevormde broden gemaakt van biologische ingrediënten en op een stenen ovenvloer gebakken in het Brabantse land. 

ALLERGIEËN EN INTOLERANTIES
Heb je één of meer voedselallergieën of -intoleranties? Ook dan kun je nog steeds smakelijk bij ons eten, natuurlijk! Geef het ons door en we verzorgen een lekker maal op maat.

Download onze menukaarten vol biologisch lekkers