Informatie Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch
Kassa: 073 681 81 60
Kantoor: 073 681 81 50 info@verkadefabriek.nl

Food & Film

Food & Film

Het kan weer vanaf 5 september

vorkje prikken, filmpje pikken

Van 25 juli tot en met 4 september is er geen Food & Film.

Vanaf 5 september ben je weer welkom om een vorkje te prikken en een filmpje te pikken. Kom je toch graag eten? Het restaurant is elke dag open.Food & Film    
Bij het Food & Film arrangement heb je de keuze uit geselecteerde hoofdgerechten van onze menukaart én een filmkaartje voor maar € 21,50.

 

Wanneer kan ik gebruik maken van Food & Film?
Op maandag, dinsdag en woensdag. Je kunt kiezen of je eerst een vorkje prikt en dan een filmpje pikt, of andersom. Van 25 juli tot 4 september is er geen Food & Film.

Hoe laat kan ik komen eten?
Het restaurant is vanaf 17.00 uur geopend. Rustig eten vóór de film? Zorg dat je minimaal 1 uur voor de film aanschuift in het restaurant.

Wat kan ik eten?
Neem alvast een kijkje in onze menukaart. Food & Filmgerechten zijn te herkennen aan het F&F-logo.

Uit welke films kan ik kiezen en hoe koop ik kaartjes?
Je kan kiezen uit de films die op maandag, dinsdag en woensdag beginnen tussen 15.30 en 20.00 uur. De films van deze week vind je hieronder. Klik je op een van de films, dan kun je op de volgende pagina je kaartje kopen voor het Food & Film arrangement.

Nog even dit
Voor het arrangement zijn er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Is het uitverkocht dan kan je wel à la carte eten en een los filmkaartje kopen. De kortingsprijs is dan niet geldig. Bij films langer dan 2 uur kost Food & Film € 22,50.