Informatie Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
5211 VD 's-Hertogenbosch
Kassa: 073 681 81 60
Kantoor: 073 681 81 50 info@verkadefabriek.nl

Kaartverkoop

Kopen, reserveren en ruilen

Aan onze kassa
Iedere dag tussen 13.00 uur en 22.00 uur, op zondag vanaf 11.00 uur. 
Let op, aan de kassa kun je alleen pinnen met je bankpas, en niet cash betalen.

Online
24 uur per dag - snel, veilig en eenvoudig. Via je mobiel, computer en tablet. 

Zorg voor een geldig coronatoegangsbewijs
Vanaf 1 september vragen we bezoekers van theater-, dans- en muziekvoorstellingen om in het bezit te zijn van een geldig coronatoegangsbewijs. Vanaf 25 september geldt dit ook voor bezoekers van onze horeca en filmzalen. Hier lees je er alles over.

Jouw ticket in de app
Aan de deur van de zaal wordt de code van je ticket gescand. Zorg dat je helderheid van je telefoon op 'hoog' staat en de code goed leesbaar is. Een foto van een ticket of de code is geen geldig toegangsbewijs. De unieke QR-code van een e-ticket kan maar één keer gebruikt worden; dupliceren van e-tickets is daarom zinloos.

Kaarten voor kinderen
Het tarief voor kindervoorstellingen en -activiteiten is geldig voor kinderen t/m 12 jaar.

Ben je slechthorend of heb je een fysieke beperking?
We willen het iedereen zo goed mogelijk naar de zin te maken in de Verkadefabriek - ook als daar even wat meer voor nodig is. Kijk voor meer informatie op verkadefabriek.nl/je-bezoek/toegankelijkheid.

Heb je een Supporterpas, Supporter Theaterpas of Supporter Jaarkaart? 
Zorg dat je ingelogd bent als je wilt bestellen, of dat je jouw unieke Supportercode (bijvoorbeeld VP123456) bij de hand hebt. Koop je een kaartje, dan verschijnt je ticket automatisch in de Ticketmatic app. Dit is de vervanging van het plastic Supporterpasje. Je tickets worden niet per mail verzonden. Je kunt je bestelling ook terugvinden door in te loggen in 'Mijn VF'. Klik hiervoor op het poppetje met het slotje, rechtsboven op elke pagina.  

Telefonisch reserveren
Je kunt je kaartjes telefonisch reserveren via 073 6 81 81 60. Voor het telefonisch reserveren rekenen wij € 1 bestelkosten per kaartje. Je kaartjes dienen binnen één week na reserveren te worden afgehaald. Indien je kaarten reserveert voor voorstellingen die binnen een week plaatsvinden, blijven de kaarten tot een half uur voor aanvang gereserveerd.

Kaarten ruilen
Kaarten kunnen tot uiterlijk twee dagen voor de voorstelling à € 2,50 worden omgeruild aan de kassa van de Verkadefabriek.

Betalen met een cadeaubon
In de Verkadefabriek kan je aan de kassa betalen met de VF*Cadeaubon. Daarnaast kan je betalen met de Podium Cadeau Kaart of met een cadeaubon van Heinen. De bonnen zijn nu nog alleen in te wisselen aan de kassa van de Verkadefabriek, maar daar komt binnenkort verandering in.

Weet waar je koopt
Kaarten voor voorstellingen in de Verkadefabriek zijn alleen te koop via onze website of aan onze kassa. Helaas komt het soms voor dat kaarten voor voorstellingen in de Verkadefabriek worden aangeboden via zogenaamde ‘secondary ticketing’ websites – soms zelfs voor drie keer meer dan de oorspronkelijke prijs. De Verkadefabriek doet geen zaken met ticketbureaus! Kaarten die je via ‘secondary ticketing’ websites zijn verkocht worden ongeldig gemaakt. 

bekijk de meest gestelde vragen