Kaartverkoop

Kaartverkoop

Kopen, reserveren en ruilen

Aan onze kassa
Iedere dag tussen 11.00 uur en 22.00 uur, op zaterdag vanaf 13.00 uur en op zondag vanaf 10.30 uur. 
Let op, aan de kassa kun je alleen pinnen met je bankpas, en niet cash betalen.

Online
24 uur per dag - snel, veilig en eenvoudig. Via je mobiel, computer en tablet. 

Jouw ticket in de app
Aan de deur van de zaal wordt de code van je ticket gescand. Zorg dat je helderheid van je telefoon op 'hoog' staat en de code goed leesbaar is. Een foto van een ticket of de code is geen geldig toegangsbewijs. De unieke QR-code van een e-ticket kan maar één keer gebruikt worden; dupliceren van e-tickets is daarom zinloos.

Kaarten voor kinderen
Het tarief voor kindervoorstellingen en -activiteiten is geldig voor kinderen t/m 12 jaar.

Ben je slechthorend of heb je een fysieke beperking?
We willen het iedereen zo goed mogelijk naar de zin te maken in de Verkadefabriek - ook als daar even wat meer voor nodig is. Kijk voor meer informatie op verkadefabriek.nl/je-bezoek/toegankelijkheid.

Heb je een Supporterpas, VF*Podiumpas of Young Blood Pas? 
Zorg dat je ingelogd bent als je wilt bestellen, of dat je jouw unieke Supportercode (bijvoorbeeld VP123456) bij de hand hebt. Koop je een kaartje, dan verschijnt je ticket automatisch in de Ticketmatic app. Dit is de vervanging van het plastic Supporterpasje. Je tickets worden niet per mail verzonden. Je kunt je bestelling ook terugvinden door in te loggen in 'Mijn VF'. Klik hiervoor op het poppetje met het slotje, rechtsboven op elke pagina.  

Telefonisch reserveren
Je kunt je kaartjes telefonisch reserveren via 073 6 81 81 60. Voor het telefonisch reserveren rekenen wij € 1 bestelkosten per kaartje. Je kaartjes dienen binnen één week na reserveren te worden afgehaald. Indien je kaarten reserveert voor voorstellingen die binnen een week plaatsvinden, blijven de kaarten tot een half uur voor aanvang gereserveerd.

Filmkaarten ruilen of retourneren
Je kunt tot 2 dagen voor de film je kaartje retourneren. Je betaalt hiervoor € 2,50 annuleringskosten per kaartje, het restant krijg je terugbetaald. In geval van ziekte kun je tot 2 uur voor de film je kaartje omruilen voor dezelfde film op een latere dag.

Kaarten voor een voorstelling ruilen of retourneren
Je kunt tot 2 dagen voor de voorstelling je kaartje ruilen of retourmeren. Je betaalt hiervoor € 2,50 annuleringskosten per kaartje, het restant krijg je terugbetaald. Binnen 2 dagen voor de betreffende voorstelling kunnen we je kaarten niet meer annuleren, retourneren of ruilen.

Gratis kaarten annuleren
Heb je een gratis kaartje? Bijvoorbeeld voor Filmpraat, Tapschrift, of omdat je Supporter bent? Dan kun je je ticket gemakkelijk zelf online annuleren. Ga daarvoor naar verkadefabriek.nl en klik rechtsboven op het poppetje om in te loggen. Log in met je e-mailadres en wachtwoord. Klik in het oranje blok aan de rechterkant (onder MIJN ACCOUNT) op 'tickets'. Je ziet nu een lijst met voorstellingen en films die je in de Verkadefabriek hebt gezien -en nog gaat zien. Bij een evenement waarvoor je een gratis ticket hebt, zie je de mogelijkheid om je kaartje te annuleren. Klik daarvoor op 'Cancel ticket'. Done! 

Betalen met een cadeaubon
In de Verkadefabriek kun je aan de kassa betalen met de VF*Cadeaubon. Daarnaast kan je betalen met de Podium Cadeau Kaart. De bonnen zijn in te wisselen aan de kassa van de Verkadefabriek, of online.

Weet waar je koopt
Kaarten voor voorstellingen in de Verkadefabriek zijn alleen te koop via onze website of aan onze kassa. Helaas komt het soms voor dat kaarten voor voorstellingen in de Verkadefabriek worden aangeboden via zogenaamde ‘secondary ticketing’ websites – soms zelfs voor drie keer meer dan de oorspronkelijke prijs. De Verkadefabriek doet geen zaken met ticketbureaus! Kaarten die je via ‘secondary ticketing’ websites zijn verkocht worden ongeldig gemaakt. 

bekijk de meest gestelde vragen