We zijn blij met onze Vrienden

Stuk voor stuk bedrijven die betrokken willen zijn bij de Verkadefabriek en zich voor een deel mee verantwoordelijk hebben gemaakt voor onze grootstedelijke kunst en cultuur. Ze ondersteunen ons financieel, maar vooral ook met raad en daad. Er kan dan ook met recht gesproken worden van partners.

Vrienden kunnen gebruik maken van het netwerk van de Verkadefabriek, bezoeken, al of niet met relaties, onze activiteiten, worden door ons geattendeerd op bijzondere voorstellingen, maken gebruik van onze ruimtes en onze ervaring in het organiseren van evenementen. Er is veel mogelijk, als je elkaars ondernemerschap begrijpt.

Het is dan ook niet voor niets dat het aantal Vrienden groeit. De afgelopen jaren zijn al veel bedrijven toegetreden tot de Vrienden van de Verkadefabriek.

De Stichting Vrienden van de Verkadefabriek ondersteunt de Verkadefabriek in haar streven naar meer cultureel ondernemerschap en draagt bij aan de kwaliteit en de bereikbaarheid van de activiteiten hier. Zo maakten de Vrienden onder andere de Avondeditie mede mogelijk, waren zij belangrijk voor de realisatie van het succesvolle theaterproject WIJ in 2019 en zorgen ze er met financiële steun voor dat de nieuw opgezette werkruimte voor jonge lokale kunstenaars, Studio Verkadefabriek, kosteloos door hen kan worden gebruikt.

De Stichting Vrienden van de Verkadefabriek is een ANBI stichting. Het bestuur van de Stichting bestaat uit Dhr. Drs. Rico Niesten (voorzitter), Mevr. Heleen Herbert, Dhr. Marc Bozon en Dhr. Bert van der Els.

Voor meer informatie:

Hans Cox, werving Vrienden van de Verkadefabriek
hanscoxadviseur@gmail.com

Jeffrey Meulman, directeur Verkadefabriek
jeffreymeulman@verkadefabriek.nl