Oene van Geel Octet

Oene van Geel Octet

Jazz Factory/November Music

Met een onstuitbare geestdrift en scheppingsdrang vliegt violist, rasimprovisator en componist Oene van Geel over muzieklandschappen.

Ook in zijn nieuwste formatie kan Van Geel zich weer heerlijk uitleven. Voor zijn concertproject Untravelled Land zet Van Geel het kompas op oneindig en nodigt hij enkele bijzondere muzikale persoonlijkheden uit.

Van Oriëntaalse jazz tot filmische metal, van ambient klankwerelden naar lyrische kamermuziek: voor alles is plaats zolang het een voertuig is voor hecht samenspel en vrijheid geeft om samen te boetseren in het moment.

In samenwerking met November Music.

Bezetting

Oene van Geel omringt zich met een rijkgeschakeerd palet aan sterke, muzikale persoonlijkheden. Pianist Chaerin Im, trompettist Antonio Moreno en violist Alkistis Misouli zijn drie topspelers uit de aanstormende generatie jazzmusici. Gitaristen Christoph Teuschel en Fred Jacobsson zijn gepokt en gemazeld in de metal, maar kunnen ook prachtig als basso continuo fungeren.

Slagwerkers Modar Salama en Pouriya Jaberi vormen een groovende tandem die met diepe drive en subtiele touch opereren. Oene van Geel heeft het meeste repertoire voor de band geschreven, maar iedereen van de band brengt eigen stukken in. Maak je op voor een expeditie door onontdekte muziekcontreien met een sterke eigen identiteit.

Datum zo 17-11
Tijd 15:30 tot 16:45
Prijs € 18,00 Normaal Verkoop start 18-6-2024 om 11:00 uur
€ 16,00 Supporter
€ 10,00 Student Verkoop studentenprijs start 16-11-2024 om 15:30 uur
Zaal Clubzaal
Bestel tickets

Ook interessant voor jou

Foto: Thomas Huisman