Word Supporter
En steun de Verkadefabriek

Word Supporter

En steun de Verkadefabriek

Word Supporter van de Verkadefabriek. Dan krijg je €2 korting op theater, dans, muziek en cabaret. Op filmvertoningen krijg je €1 korting.

Maar dat is niet alles
Je laat zien dat jij een plek als de Verkadefabriek belangrijk vindt voor Den Bosch. En dat je geeft om kwaliteit, nieuw talent en nieuwe ervaringen. Om kunst en cultuur die ertoe doet en je wereld vergroot. Je verbindt je met de Verkadefabriek als culturele instelling en met alles wat wij doen. En wij verbinden ons graag met jou.


Hoe werkt het?
Zodra de betaling van je Supporterpas is afgerond, ben je Supporter en kun je met korting kaarten kopen. De pas krijg je binnen 5 dagen thuisgestuurd.  Kies de Supporterpas die het beste bij je past
Ook handig: wij zetten jouw online ticket automatisch op je pas. Je pas is dus je entreebewijs.

SUPPORTERPAS | € 19,50 per jaar
Vaste korting op film, theater, dans, muziek, kinderkunstfabriek, cabaret en in het restaurant
Met de Supporterpas krijg je korting, ga je voor meer verdieping en blijf je op de hoogte van nieuwe activiteiten en bijzondere producties.

ALLE VOORDELEN OP EEN RIJ
√ theater, dans, muziek en cabaret: € 2 korting
√ film: € 1 korting
√ kindervoorstellingen: € 1,50 korting
√ in het restaurant, bij geselecteerde gerechten: € 1 korting
√ achtergronden, aanbiedingen en tips in je mail
√ voorrang bij start kaartverkoop voor het nieuwe seizoenWORD NU (IN EEN PAAR KLIKKEN) SUPPORTER
SUPPORTER THEATERPAS | € 133 per seizoen
Een seizoen lang onbeperkt naar dans en theater
Je hebt alle voordelen van het Supporterschap. En met de Theaterpas geniet je vanaf 1 september een heel seizoen lang van alle theater- en dansvoorstellingen in de Verkadefabriek. Ideaal voor (nieuwe) liefhebbers!


KOOP NU EEN THEATERPAS


 

SUPPORTER JAARKAART | € 25,75 per maand of € 295 per jaar
Zie echt álles wat je wilt
Alle voordelen van het Supporterschap. En met de Jaarkaart bezoek je vanaf het aanschafmoment een jaar lang onbeperkt alle activiteiten van de Verkadefabriek: theater, muziek, dans, cabaret, film en kinderkunstfabriek. Zo ben je continu op de hoogte van wat er speelt in de wereld.


KOOP NU EEN JAARKAART 

Spelregels Theaterpas en Jaarkaart: je kunt je kaartjes in seizoen 20/21 bestellen vanaf twee maanden voor de voorstelling of film, online of aan de kassa. De Theaterpas en Jaarkaart zijn niet geldig voor voorstellingen van derden en cursussen. Voor specials met eten en/of drinken is het programma gratis, je betaalt alleen voor drank en/of de maaltijd. In de voorverkoop en het restaurant krijg je de vaste Supporterkorting.

Kun je niet vinden
wat je zoekt?

Laat het ons weten!