Eva van Pelt

Eva van Pelt

Zijn er nog vragen?

Sam de Laat (Droom Dit) & Joe Buck - Wat ben je kwijt?
Met livemuziek
Eva van Pelt

Eva van Pelt

Zijn er nog vragen?

Sam de Laat (Droom Dit) & Joe Buck - Wat ben je kwijt?
Met livemuziek
Eva van Pelt

Eva van Pelt

Zijn er nog vragen?

Sam de Laat (Droom Dit) & Joe Buck - Wat ben je kwijt?
Met livemuziek

Muzikale gesprekken tussen muzikant en host Eva van Pelt, en twee gastartiesten.

Eva opent de avond met een persoonlijke vraag aan haar gasten. Wil je erbij horen? Wat ben je kwijtgeraakt? Waar schaam je je voor? Daarop delen zij hun gedachten en vervolgvragen, middels live muziek, en in gesprek. 

Vr 4 oktober: Wil je erbij horen? Met Massi & Áslaug.
Vr 1 november: Wat ben je kwijtgeraakt? Met Sam de Laat (Droom Dit) & Joe Buck.
Vr 6 december: Waar schaam je je voor? Met Blaudzun & Elmer.

“Waarom ik juist deze gasten uitgenodigd heb? Dat is grotendeels een intuïtieve keuze. Ik zocht naar twee gasten die muzikaal in een totaal andere hoek zitten. En op basis van de energie die ze met zich meedragen, de aandacht die ze hebben voor dat wat ze maken. Het zijn ook allemaal artiesten die dat wat ze te zeggen hebben, belangrijk durven te maken. Ze staan ergens voor. En ze durven naar zichzelf te kijken.” - Eva van Pelt

Sam de Laat & Joe Buck

Sam de Laat (Droom Dit) is maker, en frontpersoon van de Nederlandstalige muziekgroep Droom Dit, die het afgelopen jaar furore maakte op o.a. Eurosonic Noorderslag en Best Kept Secret. 
Sam houdt zich daarnaast bezig met videokunst, dans, grafisch werk en Spoken Word. Alles wat Sam maakt is hyper-autobiografisch van aard. Sam laat diens verhalen op een ongefilterde en rauwe, doch poëtische wijze zien. 

In Zijn er nog vragen? beginnen we bij het verhaal achter die verhalen.

Joe Buck studeerde in 2017 af aan de Rockacademie, en tekende gelijk daarna zijn eerste deal bij Ilse DeLange. Hij reisde meermaals af naar Nashville en ging hij mee op tour als het voorprogramma van country superster Kacey Musgraves. Hij scoorde zijn eerste hit met The Way You Take Time  en in 2020 kwam zijn debuutalbum White Roses uit. In het najaar van 2021 was Joe te zien als de jongste artiest bij televisieprogramma Beste Zangers, samen met o.a. Van Velzen en Anneke van Giersbergen. Joe vertelt tijdens zijn concerten graag over wat hem dreef om zijn liedjes, die hem zo nauw aan het hart liggen, te schrijven.

In Zijn er nog vragen? nemen we daar nog uitgebreider de tijd voor!

Eva van Pelt

Eva van Pelt is muzikaal maker van Brabantse bodem. Haar werk onderscheidt zich door de zoektocht naar een ander contact met haar publiek. In 2016 studeerde zij af aan de Fontys Rockacademie in Tilburg en sindsdien maakt ze werk op het snijvlak van popmuziek en theater, in onorthodoxe vormen. Het stellen van een basale, persoonlijke vraag aan de ander (het publiek) is startpunt van elk project. 

Eva van Pelt maakte verschillende performances, concerten en muziekvoorstellingen voor o.a. Theaterfestival Boulevard, werkte samen met Productiehuis De Nieuwe Oost, was onderdeel van de Talent Hub Brabant en werkte als Nieuwe Maker (Fonds Podiumkunsten) samen met Willem Twee Muziek en beeldende kunst. Ook werkte ze diverse keren in de Studio van de Verkadefabriek.

Datum vr 01-11
Tijd 20:00
Prijs € 12,50 Pay what you can
€ 10,00 Pay what you can
€ 7,50 Pay what you can
Zaal Clubzaal
Bestel tickets

Ook interessant voor jou