Eva van Pelt

Eva van Pelt

Zijn er nog vragen?

Massi & Aslaug - Wil je erbij horen?
Met livemuziek
Eva van Pelt

Eva van Pelt

Zijn er nog vragen?

Massi & Aslaug - Wil je erbij horen?
Met livemuziek
Eva van Pelt

Eva van Pelt

Zijn er nog vragen?

Massi & Aslaug - Wil je erbij horen?
Met livemuziek

Muzikale gesprekken tussen muzikant en host Eva van Pelt, en twee gastartiesten.

Eva opent de avond met een persoonlijke vraag aan haar gasten. Wil je erbij horen? Wat ben je kwijtgeraakt? Waar schaam je je voor? Daarop delen zij hun gedachten en vervolgvragen, middels live muziek, en in gesprek. 

Vr 4 oktober: Wil je erbij horen? Met Massi & Áslaug.
Vr 1 november: Wat ben je kwijtgeraakt? Met Sam de Laat (Droom Dit) & Joe Buck.
Vr 6 december: Waar schaam je je voor? Met Blaudzun & Elmer.

“Waarom ik juist deze gasten uitgenodigd heb? Dat is grotendeels een intuïtieve keuze. Ik zocht naar twee gasten die muzikaal in een totaal andere hoek zitten. En op basis van de energie die ze met zich meedragen, de aandacht die ze hebben voor dat wat ze maken. Het zijn ook allemaal artiesten die dat wat ze te zeggen hebben, belangrijk durven te maken. Ze staan ergens voor. En ze durven naar zichzelf te kijken.” - Eva van Pelt

Massi & Áslaug

Massi (Sam Raaijmakers) vertelt als rapper, zanger, songwriter en performer, persoonlijke verhalen over het omgaan met ‘ANDERS’ zijn, opgroeien in een moeilijke thuissituatie en de daaruit voortvloeiende verslavingen. Maar uit alles wat hij maakt blijkt hoop: "Ik zag anders zijn altijd als zwakte, maar nu blijkt het mijn kracht te zijn.” Massi groeit op als zwarte jongen in een wit gezin, in een witte wereld. Over de gevolgen daarvan gaan zijn debuutalbum Samen Alleen en de daaropvolgende EP Het Is Maar Een Droom. Op zijn tweede album ‘ANDERS’ grijpt Massi terug naar zijn hiphop roots: rauwe drums, dikke subbassen, synthesizers, strijkers, blazers, gitaren en piano’s, vlijmscherpe teksten en catchy pop-melodieën. Na successen bij de Grote Prijs van Nederland, de Popronde en in het voorprogramma van Typhoon, sloeg hij in 2024 als Nieuwe Maker (Fonds Podiumkunsten) de handen ineen met Poppodium 013. 

In Zijn er nog vragen? vragen we de man die zich altijd al anders voelde, of hij erbij wil horen. 

De muziek van de IJslands-Nederlandse Áslaug is 'larger than life alt-pop'. Dynamische drums, melancholische melodielijnen, gelaagde synths en gruizige earcandy. Met een veelvoud aan stemmen snijdt zij herkenbare thema’s aan als het vloeibare van een zelfbeeld, het veranderlijke van intermenselijk contact en de strijd tussen fragiliteit en weerbaarheid.

Na haar debuut in 2019 volgden een benoeming tot 3FM Talent, een plekje op de lijst van de “Top 12 van 3voor12 2020”, een show op Eurosonic/Noorderslag, twee EP releases in twee jaar tijd, en een eerste headline tour. 

In haar debuutalbum (2024) bezingt Áslaug haar relatie tot de angststoornis die ze als jonge vrouw heeft ontwikkeld. Het meest eerlijke en kwetsbare onderwerp waar ze ooit over heeft geschreven, en dat we in Zijn er nog vragen? niet uit de weg gaan. 

Eva van Pelt

Eva van Pelt is muzikaal maker van Brabantse bodem. Haar werk onderscheidt zich door de zoektocht naar een ander contact met haar publiek. In 2016 studeerde zij af aan de Fontys Rockacademie in Tilburg en sindsdien maakt ze werk op het snijvlak van popmuziek en theater, in onorthodoxe vormen. Het stellen van een basale, persoonlijke vraag aan de ander (het publiek) is startpunt van elk project. 

Eva van Pelt maakte verschillende performances, concerten en muziekvoorstellingen voor o.a. Theaterfestival Boulevard, werkte samen met Productiehuis De Nieuwe Oost, was onderdeel van de Talent Hub Brabant en werkte als Nieuwe Maker (Fonds Podiumkunsten) samen met Willem Twee Muziek en beeldende kunst. Ook werkte ze diverse keren in de Studio van de Verkadefabriek.

Datum vr 04-10
Tijd 20:00
Prijs € 12,50 Pay what you can
€ 10,00 Pay what you can
€ 7,50 Pay what you can
Zaal Clubzaal
Bestel tickets

Ook interessant voor jou