United C

United C

Resilience

No Dutch? No problem! Scroll down for English.

United Cowboys heeft wat te vieren, want het gezelschap bestaat 30 jaar! Op uitnodiging brengen ze daarom een speciaal programma vol dans, muziek, beeld en performance. In de Grote Zaal én daaromheen!

United Cowboys doet dat met hun dansers en performance van het eerste uur, maar ook met nieuwe gezichten én met een schare aan gasten.   

Resilience staat voor de capaciteit om snel te herstellen van hindernissen en voor de mogelijkheid om terug te springen in een vorm – oftewel doorzettingsvermogen en veerkracht. Dat spreekt United Cowboys aan!  
   
Met Resilience viert United Cowboys de Kunsten. De kracht, de schoonheid, de tragiek, het onvermijdelijke. United Cowboys zoals je ze misschien kent, maar nog nooit eerder zag. Ze tonen intiem werk en combineren dat met monumentale beelden. 

Kijk veilig toe vanaf je stoel, of dwaal op eigen tempo en in eigen volgorde langs alle onderdelen. Observe and absorb! 

'United Cowboys, dat is chaos, rebellie, absurditeit, confrontatie, maar ook prachtige dans. Met Resilience viert het Eindhovense gezelschap dat het dertig jaar bestaat. [...] Mindblowing, wat gebeurt er veel.'

Joost Goutziers - cultuurjournalist

No Dutch? No problem! 
This dance performance doesn't contain any spoken language. 

Like to read about the performance in English?
Click on the icon with the speech bubble in the top right corner of the page (mobile devices: behind the hamburger menu). Then select ‘English’. You will now see the English version (by Google Translate) of the website.

Datum za 07-09
Tijd 20:30
Prijs € 22,00 Normaal
€ 20,00 Supporter
€ 10,00 Student Verkoop studentenprijs start 6-9-2024 om 20:30 uur
Zaal Grote Zaal
Bestel tickets

Artistiek concept, vormgeving en regie

Maarten van der Put, Pauline Roelants

Videoconcept en live uitvoering

Maarten van der Put

Muziekcomposities en live sound-scapes

Pauline Roelants

Sculpturen

Wessel Verrijt

Gecreëerd met- en uitgevoerd door onder meer

Hanne Schillemans, Jef Stevens, Florencia Martina, Eulalia Bergada Serra, Reinaldo Ribeiro, Conor Doherty, Evelyne Rossi, Andreia Rodrigues, Anna Nilsson, Blazej Jasinski, Alina Belyagina, Sarah Bostoen 

Foto

Eliano Nasr

Ook interessant voor jou

Kies een taal