Laura van Dolron

Laura van Dolron

Heel

Stand-up philosophy Feminisme Spiritualiteit

In de nieuwe Laura van Dolron gaat Laura op zoek naar heelheid, voorbij alles goed, voorbij de small talk. Zoals altijd herkenbaar, ontroerend en inspirerend met het publiek als vertrouweling én favoriete tegenspeler.

Alles goed? Vragen we elkaar in het café. Op zo'n toon dat JA het enige antwoord kan zijn. 

Wat komt onze pijn ons vertellen? En verdriet en eenzaamheid? En transformeren deze als we durven luisteren? Heel gaat over ons en alle levende wezens die met elkaar verbonden zijn. Heel gaat over dat we heel blij, heel rustig, heel open, heel kwetsbaar, heel heel de zaal verlaten…

Na de rauwe eerlijkheid in Geen Verhaal en het optimistische liefdesverhaal in De Uitnodiging deelt Laura in Heel waar zij en de wereld nu staan. In het NU - het enige moment dat we hebben. Laura biedt hoop en troost, met humor en zelfspot zoekt ze naar het universele in het persoonlijke en andersom.

Laura van Dolron

Laura van Dolron creëerde haar eigen genre stand-up philosophy. Ze wil niet spelen maar helen, niet doen alsof, niet meer praten tegen maar met een publiek. Van Dolron opent haar hart en zegt wat we niet durven zeggen. De theaterzaal wordt een plek waar mensen samenkomen om zichzelf in de ogen te kijken: eerlijk, open en met liefde in plaats van angst. Alle maskers af.

"Van Dolron is een natuurkracht die de wereld zacht maakt, met haar helende, nuchtere woorden en haar positieve blik op de wereld."

NRC

Van en met

Laura van Dolron

Foto

Anouk van Kalmthout

Datum wo 05-06
Tijd 20:30
Genre Theater
Prijs € 19,00 Normaal
€ 17,00 Supporter
€ 10,00 Student Verkoop studentenprijs start 4-6-2024 om 20:30 uur
Bestel tickets

Ook interessant voor jou