Drag Up Family Brunch

Drag Up Family Brunch

Familytime!

Drag Up Family Brunch

Drag Up Family Brunch

Familytime!

Het is Familytime! We nodigen je uit voor een brunch met de Drag Up Family. 

Tijdens deze brunch toont de Drag Up Family de resultaten van een onderzoeksperiode bij Broedplaats 's-Hertogenbosch. Hoe bouw je collectief aan een safe space voor expressie? 

Ze serveren krokante croissants en een snor bij de koffie. Verwacht fierce lipsyncs, grappige acts en kwetsbare verhalen door drag kings, queens & royalty! Drag Up Family neemt je in geuren en kleuren mee in de wereld van Brabantse drag. Dus lieve vrienden, family & familie, ooms, tantes, buren en verre kennissen, you’re invited! 

Queer Arts Festival

Van vr 7 t/m zo 9 juni in de Verkadefabriek

Het Queer Arts Festival is een festival vol queer kunst, in de breedste zin van het woord. Verwacht spannende makers die tekenen voor inspirerende, grappige of ontroerende verhalen. Met de nodige festivalvibes, verrassend flaneerprogramma, films, karaoke, stand-up comedy, workshops, een heerlijk Qlub Verkade-feest en nog veel meer. Niet te missen dus deze tweede editie!

Programma & dagkaarten
Queer Arts Festival
Datum zo 09-06
Tijd 12:00 tot 13:30
Prijs € 25,00 Normaal
€ 23,00 Supporter
Zaal Restaurant
Bestel tickets

dagkaart

Wil je niks missen? Koop een dagkaart! Daarmee kun je de hele zondag genieten van al het programma op het festival.

Een dagkaart kost € 38 en is geldig op één dag, met de code die je krijgt kun je een ticket boeken voor elke voorstelling of film die je wilt bezoeken. Als je niet zoveel te besteden hebt, kun je kiezen voor de Kleine Portemonnee dagkaart, deze kost € 30.

koop een dagkaart

Ook interessant voor jou