Speels Collectief

Speels Collectief

Lay down and lift me up

Speels Collectief

Speels Collectief

Lay down and lift me up

Speels Collectief

Speels Collectief

Lay down and lift me up

Speels Collectief

Speels Collectief

Lay down and lift me up

Overal waar je kijkt staan er tafeltjes gedekt voor twee, zijn de meerpersoonsbedden in de minderheid en is ook het huwelijk slechts voor twee bestemd. Maar er is meer mogelijk!

In deze intieme voorstelling over relaties vraagt Speels Collectief Cupido het hemd van het lijf. Van diners-voor-drie, monogamie en het zelfhuwelijk tot polyamorie in voor- en tegenspoed: alle kleuren van de regenboog passeren de revue in een voorstelling die achter de voordeur en tussen de lakens kijkt. We vieren de veelheid die naast elkaar bestaat. Ondeugend en persoonlijk, woelend en zwetend, laten we ons leiden door onze nieuwsgierigheid naar Hoe Iedereen Het Eigenlijk Doet.

Queer Arts Festival

Van vr 7 t/m zo 9 juni in de Verkadefabriek

Het Queer Arts Festival is een festival vol queer kunst, in de breedste zin van het woord. Verwacht spannende makers die tekenen voor inspirerende, grappige of ontroerende verhalen. Met de nodige festivalvibes, verrassend flaneerprogramma, films, karaoke, stand-up comedy, workshops, een heerlijk Qlub Verkade-feest en nog veel meer. Niet te missen dus deze tweede editie!

Programma & dagkaarten
Queer Arts Festival

Regie

Sanne Arbouw

Choreografie

Ulrike Doszmann

Spel

Juul Adang, Pietro Carbucicchio, Pepijn Giesbers, Noli Kat, Tim Kroesbergen, Lisette Mepschen, Rowshuan Pikero, Ilse de Veer

Dramaturgie

Bram Walter

Scenografie

Sjaan Hofstede, Pleun Verhees

Techniek

Joep van Zoelen

Videografie

Paulus Aarts

Foto's

William van der Voort

Datum zo 09-06
Tijd 16:00 tot 17:10
Prijs € 20,00 Normaal
€ 18,00 Supporter
€ 10,00 Student Verkoop studentenprijs start 8-6-2024 om 16:00 uur
Zaal Kleine Zaal
Bestel tickets

dagkaart

Wil je niks missen? Koop een dagkaart! Daarmee kun je de hele zondag genieten van al het programma op het festival.

Een dagkaart kost € 38 en is geldig op één dag, met de code die je krijgt kun je een ticket boeken voor elke voorstelling of film die je wilt bezoeken. Als je niet zoveel te besteden hebt, kun je kiezen voor de Kleine Portemonnee dagkaart, deze kost € 30.

koop een dagkaart

Ook interessant voor jou