Bolder en van Santen

Bolder en van Santen

Noem het een huwelijk

try-out

Een nieuw spraakmakend cabaretduo met theatermakers Audrey Bolder en Noël van Santen.

In Noem het een huwelijk vertrekken Bolder & Van Santen vanuit een berg huisraad van zomaar een man en zomaar een vrouw. Alles is gezegd, alles is beleefd en alles is gedroomd. Een leven lang hebben ze met elkaar gesproken, gezwegen, spullen verzameld en nu zitten ze in dat overvolle huis en lijkt er geen ontsnappen meer mogelijk. Een voorstelling over de prachtige ellende waarin liefde kan verzanden. 

Over Bolder en van Santen

Over Audrey Bolder
Audrey Bolder (1970) studeerde af als actrice aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Ze was te zien in producties bij onder andere theatergroep Aluin, het Filiaal en De Utrechtse Spelen. Sinds 2016 speelt Audrey de door haar zelfgeschreven monoloog Bep, over de oudste dochter van Gerrit Rietveld. Van 1997 tot 2005 vormde zij samen met Victorine Plante het cabaretduo Bolder & Plante. Daarnaast regisseerde ze vijftien jaar lang de deelnemers van het Groninger Studenten Cabaret Festival.

Over Noël van Santen
Noël van Santen (1973) studeerde af als acteur aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Tijdens zijn studie won hij met het duo Schudden het Groninger Studenten Cabaretfestival en werd hij tweede op Cameretten. Er volgden tien theaterprogramma’s waarvan er drie genomineerd werden voor de Poelifinario. Tussendoor speelde Noël bij onder meer Theatergroep Aluin, Growing up in Public en Wederzijds.

Datum vr 22-11
Tijd 20:15
Prijs € 21,00 Normaal Verkoop start 18-6-2024 om 11:00 uur
€ 19,00 Supporter
€ 10,00 Student Verkoop studentenprijs start 21-11-2024 om 20:15 uur
Zaal Kleine Zaal
Bestel tickets

Ook interessant voor jou