Musa

Musa

Ik ben Musa

Musa is 35 geworden en wil nu écht zichzelf zijn. Heerlijk eerlijk zijn. Het masker dat hij draagt afwerpen. Maar er is één probleem: wie is de echte Musa?

In zijn nieuwe cabaretvoorstelling neemt hij je mee in deze openhartige en grappige zoektocht, die leidt naar zijn Jemense roots, hernieuwd contact met zijn vader en zijn állereerste vakantie in 27 jaar. En naar een nieuwe liefde, want hij kan niet altijd single en gelukkig blijven.

De pers over 'Schaakmat':

“Heerlijk innemend”

Friesch Dagblad

“De persoonlijke verhalen van Musa raken op het ene moment de gevoelige snaar en leiden dan weer tot een lachstuip”

Theaterparadijs

“Intiem, ontroerend, grappig”

Theaterparadijs

Écht iets voor de avontuurlijke bezoeker: voorstellingen van nieuwe makers en aanstormend talent. Een nieuwe generatie die de barricades op gaat, hun kijk op de wereld met je deelt en verrassend en fris voor de dag komt. We geven deze voorstellingen het label Young Blood en de tweede avondvullende voorstelling van Musa voegen we hier ook graag aan toe!

Is Young Blood helemaal jouw straatje? Dan hebben we een fijne tip voor je. Met de Young Blood Pas kun je namelijk álle Young Blood voorstellingen bezoeken - het zijn er nu al meer dan 40 en door het jaar heen komen er vaak nog een aantal bij.

Ja, vertel me meer over die pas!
Datum za 22-02
Tijd 20:15
Prijs € 19,00 Normaal
€ 17,00 Supporter
€ 10,00 Student Verkoop studentenprijs start 21-2-2025 om 20:15 uur
Zaal Kleine Zaal
Bestel tickets

Ook interessant voor jou