Stephanie Louwrier

Stephanie Louwrier

Let's get louder

Muziektheater Onemanshow

Na het ongekende succes van Revolutie van de mislukking en het taboedoorbrekende Show must go on over het stoppen met drinken, laat Stephanie nu werkelijk het achterste van haar tong zien én horen in deze muzikale onewomanshow. Een stembandoperatie en maanden van gedwongen stilte brachten Stephanie tot een diepgaande vraag: “Ben ik wel eerlijk naar mezelf en anderen?" "Is mijn stem krachtig genoeg om alles te zeggen wat ik wil?” Stephanie gaat de ultieme uitdaging aan: ongefilterd eerlijk zijn over alles wat er in haar omgaat.   

Stap in haar wereld en ontdek waarom we soms de waarheid verzwijgen terwijl we die eigenlijk willen uitschreeuwen. Op deze ontdekkingsreis gaat ze zelfs de meest herkenbare situaties niet uit de weg. Wat gebeurt er als woorden vastzitten, moet je flink boos zijn om de waarheid te kunnen spreken of kan je alleen eerlijk zijn met een slok op?   

De voorstelling neemt je mee in een rollercoaster van eerlijkheid, waar cellulitis gewoon cool is en adviezen van Arie Boomsma met een knipoog weer de koelkast in mogen. Laat je betoveren door Stephanie's muzikale humor en ontdek de magie van oprechtheid. Met behulp van een loopstation creëert ze live haar eigen muziek. Lach, reflecteer en geniet van de authentieke charme van Stephanie die haar eigen waarheid spreekt.  

Stephanie Louwrier

Stephanie Louwrier is een rasechte performer die moeiteloos genres vermengt en theater naar een nieuw niveau tilt. Met een naadloze mix van stand-up, rap, ballads en cabaret, weet Stephanie telkens weer te verrassen. Afgestudeerd aan de Toneelacademie Maastricht heeft ze een indrukwekkend parcours afgelegd in de theaterwereld. Ze is een constante kracht op Theaterfestival de Parade en reist langs theaters met eigen voorstellingen die stuk voor stuk indruk maken. Haar veelzijdigheid blijkt ook uit haar acteerprestaties, waaronder opmerkelijke rollen in De Verleiders Female met bekende namen als Susan Visser en Jelka van Houten, en in de theaterproductie Festen. Ook regisseerde ze voorstellingen van onder andere Yentl en de Boer, Valentina Tóth en Damn Honey.  Daarnaast maakt ze de podia onveilig met haar eigen muziek, die ook te horen is op diverse festivals.  

Datum wo 23-04
Tijd 20:15
Prijs € 20,00 Normaal Verkoop start 18-6-2024 om 11:00 uur
€ 18,00 Supporter
€ 10,00 Student Verkoop studentenprijs start 22-4-2025 om 20:15 uur
Zaal Kleine Zaal
Bestel tickets

Credits

Concept, tekst en spel

Stephanie Louwrier 

Regie

Titus Tiel Groenestege 

Muziek

Stephanie Louwrier, Jelle Bruinsma, Ruben van Asselt 

Kostuums

Dymph Boss 

Fotografie

Melvin Simons 

Licht en vormgeving

Jantje Geldof 

Ook interessant voor jou