Boban Benjamin Braspenning

Boban Benjamin Braspenning

BRUTO

try-out

‘Een veelzijdig multitalent’. ‘Een jaloersmakend goed debuut’. ‘Een talentvol cabaretier met lef.’ De recensies liegen er niet om: Boban is een belofte. En belofte maakt schuld…  

Die moet hij zien in te lossen. Dat doet hij met BRUTO. Zijn tweede cabaretprogramma. Hierin maakt hij de balans op. Tussen arm en rijk, jong en oud en echt en nep. Want die balans lijkt zoek. Een muzikale show over superrijkdom, finfluencers en fiscalisten waar hij waarschijnlijk failliet aan gaat… 

Over Boban 
Boban Benjamin Braspenning (1994) is een aanstormend cabarettalent. Als afgestudeerd econoom en ethicus won hij in 2021 het Groninger Studenten Cabaret Festival. Zijn debuut werd met lovende recensies ontvangen. Hij was te zien bij de Slimste Mens, te horen bij Spijkers met Koppen, stond op Paaspop en ging viraal op Dumpert. Daarnaast is hij schrijver en tekenaar van een kinderboek over banken, wat hij presenteerde in Carré.

De pers over Boban

Een veelzijdig multitalent met een jaloersmakend goed debuut

Theaterkrant

Een talentvolle cabaretier met lef

Het Parool

Young Blood

Écht iets voor de avontuurlijke bezoeker: voorstellingen van nieuwe makers en aanstormend talent. Een nieuwe generatie die de barricades op gaat, hun kijk op de wereld met je deelt en verrassend en fris voor de dag komt. We geven deze voorstellingen het label Young Blood, zo ook de tweede avondvullende voorstelling van Boban Benjamin.

Is Young Blood helemaal jouw straatje? Dan hebben we een fijne tip voor je. Met de Young Blood Pas kun je namelijk álle Young Blood voorstellingen bezoeken - het zijn er nu al meer dan 40 en door het jaar heen komen er vaak nog een aantal bij.

Ja, vertel me meer over die pas!
Datum do 12-06
Tijd 20:15
Prijs € 18,00 Normaal Verkoop start 18-6-2024 om 11:00 uur
€ 16,00 Supporter
€ 10,00 Student Verkoop studentenprijs start 11-6-2025 om 20:15 uur
Zaal Kleine Zaal
Bestel tickets

Ook interessant voor jou