Silvester & Berit

Silvester & Berit

Hij zei/Zij zei

Speciaal voor deze voorstelling bundelen Berit Companjen en Silvester Zwaneveld hun unieke talenten. Of dat een goed idee is? Silvester vindt van wel, Berit haar mening is niet gevraagd. Een voorstelling met een ongezonde dosis humor.

Hij zei/ Zij zei is een cabaretvoorstelling waarin een man en een vrouw verbaal hun verschillen op hilarische wijze bevechten. Soms in pittige dialogen, vaker nog in oergeestige stand-up. Wees getuige van deze strijd der seksen, waarin Silvester & Berit op zoek gaan naar begrip, verbinding en elkaars perspectief. Grappig, nodig, belangrijk en helemaal van nu.

Over Silvester & Berit

Over Berit Companjen
Berit was finalist van Humo’s Comedy Cup in 2017 en toerde daarmee door België. Ze staat op diverse festivals als Paaspop en Lowlands. Ze speelt daarnaast met collegae comedians in cabarestafette & finalistentour van The Culture Comedy Award. Ook is ze actief als stand-up comédienne in tal van landelijk comedyshows zoals WILLEM’s Comedyshow, Comedy Kitchen en speelt ze voor het Utrechtse Comedy Huis.

Over Silvester Zwaneveld
Silvester Zwaneveld is bekend van het cabaretduo Arie & Silvester. Naast cabaret heeft hij verschillende visuele/tekstloze voorstellingen gemaakt en produceert/regisseert hij tal van andere theatermakers met zijn bedrijf Line-up theater.
 

Datum za 04-01
Tijd 20:30
Prijs € 22,00 Normaal Verkoop start 18-6-2024 om 11:00 uur
€ 20,00 Supporter
€ 10,00 Student Verkoop studentenprijs start 3-1-2025 om 20:30 uur
Zaal Grote Zaal
Bestel tickets

Ook interessant voor jou