Teun van den Elzen

Teun van den Elzen

Op positie

Teun van den Elzen is comedian bij Club Haug, columnist bij Spijkers met Koppen, schreef jaren lang voor Dit Was Het Nieuws en studeerde intussen cum laude af als politicoloog.

In zijn tweede cabaretprogramma kiest Teun vol voor de aanval met als enige wapen: zijn vlijmscherpe, nietsontziende grappen. Want de tijd dat we onbekommerd naar onze navel konden staren is voorbij. Onze vrije samenleving wordt van alle kanten bedreigd. We moeten met z’n allen weer helder te krijgen wat er op het spel staat. Er is nogal wat te verdedigen.

Over zijn debuutvoorstelling:

‘’Een vlotte prater vol relativerende humor.’’

de Volkskrant

Young Blood

Écht iets voor de avontuurlijke bezoeker: voorstellingen van nieuwe makers en aanstormend talent. Een nieuwe generatie die de barricades op gaat, hun kijk op de wereld met je deelt en verrassend en fris voor de dag komt. We geven deze voorstellingen het label Young Blood. Met zijn tweede avondvullende programma is Teun van den Elzen typisch Young Blood!

Is Young Blood helemaal jouw straatje? Dan hebben we een fijne tip voor je. Met de Young Blood Pas kun je namelijk álle Young Blood voorstellingen bezoeken - het zijn er nu al meer dan 40 en door het jaar heen komen er vaak nog een aantal bij.

Ja, vertel me meer over die pas!
Datum do 22-05
Tijd 20:30
Prijs € 21,00 Normaal Verkoop start 18-6-2024 om 11:00 uur
€ 19,00 Supporter
€ 10,00 Student Verkoop studentenprijs start 21-5-2025 om 20:30 uur
Zaal Grote Zaal
Bestel tickets

Ook interessant voor jou