Malou Holshuijsen

Malou Holshuijsen

Ik vier het klein

Ik vier het klein is een geestige en tegelijkertijd pikzwarte monoloog, geschreven en gespeeld door Malou Holshuijsen.

Vol rake observaties over de genodigden én haarzelf die iedereen zal herkennen, maar niet altijd durft uit te spreken.

Een familiefeestje op een namiddag. Ergens tussen de koffie met gebak en het eerste biertje zit een jonge vrouw. Ze vindt geen aansluiting met de rest van de genodigden en vraagt zich af wat ze hier eigenlijk te zoeken heeft. Naarmate het feest vordert wordt ze steeds meer geconfronteerd met de stekelige herinneringen aan haar verleden.

Over Malou

Malou Holshuijsen (1987) is schrijver, columnist en theatermaker. Ze presenteert de succesvolle podcasts Tussen dertig en doodgaan, met Tatjana Almuli, en Dit komt nooit meer goed, met Roos Schlikker. Ze schreef Zachtop lachen en werd genomineerd voor de Hebban Debuutprijs 2022. Het boek zal in het seizoen ’25/’26 worden vertaald naar het toneel en er wordt gewerkt aan televisieserie. Ook schreef ze Alleen en duizend mensen en op 28 maart verschijnt haar eerste non-fictieboek: Dit komt nooit meer goed (in samenwerking met Roos Schlikker).

Young Blood

Écht iets voor de avontuurlijke bezoeker: voorstellingen van nieuwe makers en aanstormend talent. Een nieuwe generatie die de barricades op gaat, hun kijk op de wereld met je deelt en verrassend en fris voor de dag komt. We geven deze voorstellingen het label Young Blood. Dit is Malou's eerste programma als theatermaker, dus graag voegen we het toe aan onze Young Blood collectie.

Is Young Blood helemaal jouw straatje? Dan hebben we een fijne tip voor je. Met de Young Blood Pas kun je namelijk álle Young Blood voorstellingen bezoeken - het zijn er nu al meer dan 40 en door het jaar heen komen er vaak nog een aantal bij.

Ja, vertel me meer over die pas!
Datum do 16-01
Tijd 20:15
Prijs € 19,00 Normaal Verkoop start 18-6-2024 om 11:00 uur
€ 17,00 Supporter
€ 10,00 Student Verkoop studentenprijs start 15-1-2025 om 20:15 uur
Zaal Kleine Zaal
Bestel tickets

Ook interessant voor jou