Luuk Ransijn

Luuk Ransijn

Vacht

Luuk Ransijn won in 2023 het Amsterdams Kleinkunst Festival. Nu gaat hij de theaters in met zijn debuutvoorstelling Vacht.

Hij onderzoekt hoe je als zachtmoedig mens een plek verovert in een wereld die steeds meer lijkt te verharden. Met een kritisch oog voor de grote uitdagingen van zijn generatie én de zachte blik op het kleine, waar vaak overheen gekeken wordt, brengt hij cabaret met krachtige liedjes.  Maak kennis met de onrust van een jonge twintiger, maar ook met de frisse storm die in zijn hart raast.

“Bijzonder sterke liedteksten, gave composities en geweldig, krachtig pianospel”

Theaterkrant

“Ransijn is een zeer soepele en muzikaal begaafde performer”

Het Parool

“Luuk is een veelbelovend en authentiek cabarettalent“

Jury AKF

Young Blood

Écht iets voor de avontuurlijke bezoeker: voorstellingen van nieuwe makers en aanstormend talent. Een nieuwe generatie die de barricades op gaat, hun kijk op de wereld met je deelt en verrassend en fris voor de dag komt. We geven deze voorstellingen het label Young Blood. Vers van de AKF-pers is Luuk Ransijn natuurlijk echt iemand die met zijn werk bij de Young Blood voorstellingen hoort! 

Is Young Blood helemaal jouw straatje? Dan hebben we een fijne tip voor je. Met de Young Blood Pas kun je namelijk álle Young Blood voorstellingen bezoeken - het zijn er nu al meer dan 40 en door het jaar heen komen er vaak nog een aantal bij.

Ja, vertel me meer over die pas!
Datum di 08-04
Tijd 20:15
Prijs € 19,00 Normaal Verkoop start 18-6-2024 om 11:00 uur
€ 17,00 Supporter
€ 10,00 Student Verkoop studentenprijs start 7-4-2025 om 20:15 uur
Zaal Kleine Zaal
Bestel tickets

Ook interessant voor jou