Yunus Aktas

Yunus Aktas

Maakt niet uit

Yunus won in 2022 alle prijzen gewonnen bij het Cameretten Festival. Daar kan je hem misschien van kennen. Je kan hem ook kennen van zijn optreden in de Avondshow Stand-ups met Arjan Lubach op televisie. Of uit Toomler in Amsterdam. Maar de kans is groter dat je hem helemaal niet kent. Dat maakt Yunus niet uit. 

Volgens Albert Camus is het leven inherent zinloos en worden mensen geconfronteerd met absurditeit omdat ze zoeken naar betekenis in een wereld die geen intrinsieke betekenis lijkt te hebben. Niet dat Yunus weet wat intrinsiek betekent, maar dat maakt voor de voorstelling niet uit.

Een held is - volgens Camus én volgens Aktas - iemand die zich bewust is van de absurditeit, maar toch verzet biedt. Daarom dit debuutprogramma. Volgens Yunus maakt de titel van deze voorstelling niet uit. Het maakt hem ook niet uit of je komt kijken. Hij gaat toch wel spelen. Elke avond weer.*Yunus was in mei 2024 al in de Verkadefabriek te zien samen met Jochen Otten. Was je hierbij? Dan herken je misschien een deel van zijn voorstelling Maakt niet uit. Maakt dat niks uit? Kom dan maar gewoon kijken.

Young Blood

Écht iets voor de avontuurlijke bezoeker: voorstellingen van nieuwe makers en aanstormend talent. Een nieuwe generatie die de barricades op gaat, hun kijk op de wereld met je deelt en verrassend en fris voor de dag komt. We geven deze voorstellingen het label Young Blood, zo ook deze eerste avondvullende van Yunus Aktas!

Is Young Blood helemaal jouw straatje? Dan hebben we een fijne tip voor je. Met de Young Blood Pas kun je namelijk álle Young Blood voorstellingen bezoeken - het zijn er nu al meer dan 40 en door het jaar heen komen er vaak nog een aantal bij.

Ja, vertel me meer over die pas!
Datum di 04-02
Tijd 20:15
Prijs € 19,00 Normaal
€ 17,00 Supporter
€ 10,00 Student Verkoop studentenprijs start 3-2-2025 om 20:15 uur
Zaal Kleine Zaal
Bestel tickets
Datum wo 05-02
Tijd 20:15
Prijs € 19,00 Normaal
€ 17,00 Supporter
€ 10,00 Student Verkoop studentenprijs start 4-2-2025 om 20:15 uur
Zaal Kleine Zaal
Bestel tickets

Ook interessant voor jou