Christian van Eijkelenburg

Christian van Eijkelenburg

Wanen

try-out

Na zijn, voor een Neerlands Hoop genomineerde, debuutvoorstelling Drift bestormt Christian van Eijkelenburg opnieuw de theaters samen met zijn beamer vol zelfgemaakte visuals. 

In zijn nieuwe surrealistische en zinnenprikkelende cabaretperformance Wanen versmelten realiteit en verbeelding tot er werkelijk geen touw meer aan vast te knopen is.

Reis mee naar een parallel universum vol epische visuele droombeelden, tragikomische figuren, humoristische fantasten, wonderlijke wendingen en gekke elektronische deuntjes. Een theateravond waarbij grenzen vervagen, dromen werkelijkheid worden en de realiteit slechts een illusie blijkt.  

De pers over 'Drift':

“Een groot talent voor absurdisme”

Theaterkrant

“Van Eijkelenburg bouwt op zijn sterke fysieke spel, is energiek, strak en innemend.’’

Juryrapport Neerlands Hoop

Young Blood

Écht iets voor de avontuurlijke bezoeker: voorstellingen van nieuwe makers en aanstormend talent. Een nieuwe generatie die de barricades op gaat, hun kijk op de wereld met je deelt en verrassend en fris voor de dag komt. We geven deze voorstellingen het label Young Blood, zo ook de tweede avondvullende van Christian van Eijkelenburg.

Is Young Blood helemaal jouw straatje? Dan hebben we een fijne tip voor je. Met de Young Blood Pas kun je namelijk álle Young Blood voorstellingen bezoeken - het zijn er nu al meer dan 40 en door het jaar heen komen er vaak nog een aantal bij.

Ja, vertel me meer over die pas!
Datum za 11-01
Tijd 20:15
Prijs € 19,00 Normaal Verkoop start 18-6-2024 om 11:00 uur
€ 17,00 Supporter
€ 10,00 Student Verkoop studentenprijs start 10-1-2025 om 20:15 uur
Zaal Kleine Zaal
Bestel tickets

Ook interessant voor jou