Lisa Ostermann

Lisa Ostermann

Makkelijk in de omgang

Cabaret Collectie reprise

Scherpe grappen gecombineerd met bitterzoete liedjes en onverwachte wendingen.

Makkelijk in de omgang. Veel mensen vinden dat ze het zijn. Weinig mensen zijn het. Lisa Ostermann is het! Deze voorstelling zal het definitieve bewijs leveren. Wordt niet makkelijk, verwacht men. Maar wel grappig.  

Lisa Ostermann won in 2020 alle prijzen op het Leids Cabaret Festival en werd door de Volkskrant uitgeroepen tot hét comedytalent van 2021.

Cabaret Collectie

Makkelijk in de omgang is opgenomen in de Cabaret Collectie, een selectie van de meest in het oog springende cabaret- en kleinkunstvoorstellingen van het afgelopen seizoen. 

Uit het juryrapport: “Lisa Ostermann is één brok energie en overtuigingskracht. Ze speelt pas haar tweede solovoorstelling en lijkt nu haar stem al gevonden te hebben. Ze houdt een urgent pleidooi voor zachtheid en empathie, zonder de woede die haar drijfveer is, te temperen. Een geweldig goed doordacht programma, even komisch als ontroerend.”  

‘’Het cabaret heeft er een nieuwe ster bij: Lisa Ostermann.’’

NRC

‘’Één grote onderstreping van het feit dat ‘Lisa fucking Ostermann’ in deze voorstelling zowel zacht als hard uit de hoek kan komen, helemaal in haar element is en haar vorm en stem heeft gevonden.‘’

de Volkskrant

’’Lisa Ostermann is een natuurtalent.’’

Trouw

Young Blood

Écht iets voor de avontuurlijke bezoeker: voorstellingen van nieuwe makers en aanstormend talent. Een nieuwe generatie die de barricades op gaat, hun kijk op de wereld met je deelt en verrassend en fris voor de dag komt. We geven deze voorstellingen het label Young Blood, zo ook die van Lisa Ostermann.

Is Young Blood helemaal jouw straatje? Dan hebben we een fijne tip voor je. Met de Young Blood Pas kun je namelijk álle Young Blood voorstellingen bezoeken - het zijn er nu al meer dan 40 en door het jaar heen komen er vaak nog een aantal bij.

Ja, vertel me meer over die pas!
Datum wo 23-10
Tijd 20:30
Prijs € 21,00 Normaal
€ 19,00 Supporter
€ 10,00 Student Verkoop studentenprijs start 22-10-2024 om 20:30 uur
Zaal Grote Zaal
Bestel tickets

Ook interessant voor jou