Leids Cabaret Festival

Leids Cabaret Festival

Finalistentour 2025

De finalisten van het Leids Cabaret Festival trekken weer het land in met de Finalistentour!

Het Leids Cabaret Festival geeft jong cabarettalent een kans om hun talenten te laten zien. Zie het als dé selectietraining van het cabaret. Want van eindeloos achter je spiegel blijven oefenen is nooit iemand ontdekt.

Welke aanstormende talenten je die avond te zien krijgt en wat ze spelen is nog niet bekend, maar bereid je voor op een avond vol actuele conferences, verhalend of muzikaal cabaret, fysieke slapstickvoorstellingen - en alles daar omheen en tussen. Overgoten met een groot gevoel voor humor.

Enkele oud-finalisten zijn: Najib Amhali, Lebbis & Jansen, Paulien Cornelisse, Lisa Ostermann, Jasper van der Veen, Wim Helsen, Kasper van der Laan, Martijn Kardol, Micha Wertheim, Tim Fransen en Katinka Polderman.

Young Blood

Écht iets voor de avontuurlijke bezoeker: voorstellingen van nieuwe makers en aanstormend talent. Een nieuwe generatie die de barricades op gaat, hun kijk op de wereld met je deelt en verrassend en fris voor de dag komt. We geven deze voorstellingen het label Young Blood. Met een nieuwe lichting cabaretiers op de planken is het Leids Cabaret Festival een echte Young Blood voorstelling.

Is Young Blood helemaal jouw straatje? Dan hebben we een fijne tip voor je. Met de Young Blood Pas kun je namelijk álle Young Blood voorstellingen bezoeken - het zijn er nu al meer dan 40 en door het jaar heen komen er vaak nog een aantal bij.

Ja, vertel me meer over die pas!
Datum wo 21-05
Tijd 20:30
Prijs € 20,00 Normaal Verkoop start 18-6-2024 om 11:00 uur
€ 18,00 Supporter
€ 10,00 Student Verkoop studentenprijs start 20-5-2025 om 20:30 uur
Zaal Grote Zaal
Bestel tickets

Ook interessant voor jou