Martijn Kardol

Martijn Kardol

Fris

Stel je kunt helemaal opnieuw beginnen. Gewoon een druk op de knop en je reset de boel. Hoe fijn zou dat zijn? Martijn Kardol heeft een poging tot een frisse start gewaagd: een kind, een nieuwe woonplaats en een nieuwe voorstelling.

Soms valt nu eenmaal alles samen. Te mooi om waar te zijn? Ja zeker, want de Belastingdienst weet je nog steeds te vinden, je blijkt toch iets meer op je ouders te lijken dan dat je voor ogen had en hoe ‘Fris’ ben je nog na anderhalf uur op het podium? 

We komen allemaal wel op een punt in ons leven, waarop een frisse start erg ‘Welkom’ is. ‘Bang’ dat je geschiedenis je blijft achtervolgen? Tsja, dat is nu eenmaal ‘De Situatie’. En hoe ‘Ver van je bed’ het ook lijkt, ooit komt het op je pad. 

Na drie avondvullende cabaretprogramma’s en zijn musicaldebuut, is Martijn terug met een nieuwe solo. Verwacht een mix van pijnlijk herkenbare situaties, absurde wendingen en hilarische anekdotes.

Over Martijn Kardol

“Kardol slaagt erin actuele thematiek om te zetten in geestig cabaret, en daarbij zingt hij ook nog eens drie mooie liedjes.”

de Volkskrant

“Deze verhalenverteller wordt met elke voorstelling beter en ook prikkelender."

Theaterkrant (keuze van de criticus)
Datum wo 18-06
Tijd 20:30
Prijs € 20,00 Normaal Verkoop start 18-6-2024 om 11:00 uur
€ 18,00 Supporter
€ 10,00 Student Verkoop studentenprijs start 17-6-2025 om 20:30 uur
Zaal Grote Zaal
Bestel tickets

Ook interessant voor jou