Gavin Reijnders

Gavin Reijnders

Glittermoe

reprise

Welke prijs wil je betalen om ergens bij te horen? In zijn eerste muzikale solovoorstelling probeert cabarettalent Gavin Reijnders antwoord op die vraag te vinden en neemt hij je mee in zijn eigen komische identiteitscrisis.

Iedereen wil ergens bij horen en overal is het perfecte plaatje te zien. Gavin is wel een beetje klaar met constant aan zichzelf werken. Na elke fout die hij begaat, vergeet hij de wijze les te leren, maar schrijft hij er wel een liedje over. Dus gaat zijn debuutvoorstelling over de kunst van “'a, weet ik veel?!' Want een slechte keuze wordt vaak een goed verhaal.

Gavin Reijnders: “Het is zowel logisch als dodelijk vermoeiend dat we een perfect leven willen en allemaal ergens bij willen horen. In mijn show wil ik mensen meenemen naar herkenbare en grappige situaties, zoals een yogales en die ene kutverjaardag. Ik ben glittermoe en zal iedereen vertellen waarom!”

'Zijn talent is onmiskenbaar, zijn persoonlijkheid overrompelend, zijn energie tomeloos en aanstekelijk'

Theaterkrant

Meer over Gavin

In 2019 belande Gavin Reijnders met zijn ukelele in de finale van het Leids Cabaret Festival. De jury van het festival prees hem voor het laten horen van een ander geluid binnen de cabaret context. Volgens de jury is hij “Een jongen die graag woont in zijn liedjes. Zijn nummers zijn ijzersterk.” En in 2022 wint Gavin het BNNVARA tv-programma Ik Ga Stuk!, waar Stefano Keizers op zoek gaat naar nieuw comedytalent. 

Young Blood

Écht iets voor de avontuurlijke bezoeker: voorstellingen van nieuwe makers en aanstormend talent. Een nieuwe generatie die de barricades op gaat, hun kijk op de wereld met je deelt en verrassend en fris voor de dag komt. We geven deze voorstellingen het label Young Blood. Het eerste avondvullende programma van Gavin presenteren we heel graag als onderdeel van Young Blood! 

Is Young Blood helemaal jouw straatje? Dan hebben we een fijne tip voor je. Met de Young Blood Pas kun je namelijk álle Young Blood voorstellingen bezoeken - het zijn er nu al meer dan 40 en door het jaar heen komen er vaak nog een aantal bij.

Ja, vertel me meer over die pas!
Datum do 13-02
Tijd 20:30
Prijs € 20,00 Normaal
€ 18,00 Supporter
€ 10,00 Student Verkoop studentenprijs start 12-2-2025 om 20:30 uur
Zaal Grote Zaal
Bestel tickets

Ook interessant voor jou