In Qoncert

In Qoncert

Babs & FATA BOOM

In Qoncert

In Qoncert

Babs & FATA BOOM

Een allervetst Qoncert! Met rapper en songwriter Babs (ook bekend van Wie is de Mol) & elektro hiphop van FATA BOOM.

Babs
Rapper, songwriter en producer Babs zet de Grote Zaal op zijn kop! Met nummers van haar vijfde EP Half: ritmisch, energiek en verhalend. De titel Half verwijst naar de twee helften van Babs haar roots, het Nederlandse tegenover het Surinaamse. In haar muziek hoor je dan ook invloeden vanuit de black culture terug.  

“Ik speel graag met contrasten, zo letterlijk ook in mijn haar (half blond, half bruin). Ik heb het vaker over ‘het zwart-wit-denken’, waar ik met mijn muziek graag kleur in wil brengen. Op Ze Waait Weg bespreek ik hoe het is om als allochtoon gezien te worden door je omgeving en tegelijkertijd op te groeien met allerlei privileges. Zo zeg ik in dit nummer “Ik ken mijn plek niet, een land, geen connectie. Geen witte tint, geen witte huid maar wel opgegroeid in een rijk wit huis”. Soms ben ik bang dat ik te eerlijk ben in mijn muziek, maar ik geloof dat er kracht zit in kwetsbaarheid!”

Babs was eerder dit jaar te zien in het TV-programma Wie is de Mol? 


FATA BOOM
FATA BOOM pakt je bij de strot en verslind je met huid en haar! Niet te vijandig en met de nodige portie glitter en glamour. Met een mysterieuze zangeres, flamboyante rapper en een muzikale wizard overweldigen ze menig festival en podium met scherpe teksten, Die Antwoord presence, creative extravaganza, een hoog niveau aan muzikaliteit en sloopkogelbeats. Of je nu geschokt bent of in een split second staat mee te bouncen; Fata Boom is aanwezig en in your face. Party gegarandeerd. 

Deze trippy electro hiphip is een héérlijke opwarmer voor Qlub Verkade! 

Queer Arts Festival

Van vr 7 t/m zo 9 juni in de Verkadefabriek

Het Queer Arts Festival is een festival vol queer kunst, in de breedste zin van het woord. Verwacht spannende makers die tekenen voor inspirerende, grappige of ontroerende verhalen. Met de nodige festivalvibes, verrassend flaneerprogramma, films, karaoke, stand-up comedy, workshops, een heerlijk Qlub Verkade-feest en nog veel meer. Niet te missen dus deze tweede editie!

Programma & dagkaarten
Queer Arts Festival
Datum za 08-06
Tijd 20:30 tot 22:00
Prijs € 20,00 Normaal
€ 18,00 Supporter
€ 10,00 Student Verkoop studentenprijs start 7-6-2024 om 20:30 uur
Zaal Grote Zaal
Bestel tickets

dagkaart

Wil je niks missen? Koop een dagkaart! Daarmee kun je de hele zaterdag genieten van al het programma op het festival.

Een dagkaart kost € 38 en is geldig op één dag, met de code die je krijgt kun je een ticket boeken voor elke voorstelling of film die je wilt bezoeken. Als je niet zoveel te besteden hebt, kun je kiezen voor de Kleine Portemonnee dagkaart, deze kost € 30.

koop een dagkaart

Ook interessant voor jou