PodQast Studio

PodQast Studio

Luuk van de Ven

Queerapie
PodQast Studio

PodQast Studio

Luuk van de Ven

Queerapie

Dit is je kans om live – ja ja, on air! - bij podcastopnames te zijn! Luister, voel en zucht mee met de kwetsbare (queer)verhalen die gedeeld en bevraagd worden. 

Luuk van de Ven heeft samen met een speciaal samengesteld team de podcast Queerapie gemaakt waarin queers in drie kwartier, net zolang als een therapiesessie duurt, hun persoonlijke en vaak gevoelige verhaal vertellen. Het is de eerste Brabantse podcast die mental health en queer zijn bespreekbaar maakt.

Meer Podcasts! 
Zaterdag 8 juni: Het een sluit het ander niet uit, door Vera Westenberg & Leroy Duivenvoorden
Zondag 9 juni: Meer (Dan) Queer, door Tijn de Jong & Lau van der Heide


Podcastfanaat? Beluister de Verkadefabriek Podcast waarin Tiemen Smit in gesprek gaat met grote namen en jonge makers van theater, dans, cabaret en muziek. O.a. Valentina Tóth, Teddy Tops, De Poezieboys en Jan-Paul Buijs van Circus Treurdier waren al te gast.

Queer Arts Festival

Van vr 7 t/m zo 9 juni in de Verkadefabriek

Het Queer Arts Festival is een festival vol queer kunst, in de breedste zin van het woord. Verwacht spannende makers die tekenen voor inspirerende, grappige of ontroerende verhalen. Met de nodige festivalvibes, verrassend flaneerprogramma, films, karaoke, stand-up comedy, workshops, een heerlijk Qlub Verkade-feest en nog veel meer. Niet te missen dus deze tweede editie!

Programma & dagkaarten
Queer Arts Festival
Datum vr 07-06
Tijd 17:00 tot 18:00
Prijs Gratis entree 
Zaal Atelier
Bestel tickets

dagkaart

Wil je niks missen? Koop een dagkaart! Daarmee kun je de hele vrijdag genieten van al het programma op het festival.

Een dagkaart kost € 38 en is geldig op één dag, met de code die je krijgt kun je een ticket boeken voor elke voorstelling of film die je wilt bezoeken. Als je niet zoveel te besteden hebt, kun je kiezen voor de Kleine Portemonnee dagkaart, deze kost € 30.

koop een dagkaart

Ook interessant voor jou