Opening Queer Arts Festival

Opening Queer Arts Festival

Opening Queer Arts Festival

Opening Queer Arts Festival

We trappen de tweede editie het Queer Arts Festival af!

Met ‘The State of the Queers’, dit jaar geschreven én voorgedragen door Nanoah Struik. Nanoah is activist, schrijver, spreker en podcastmaker. Hen praat graag en veel over gendervrijheid, identiteit en zelfbeschikking in o.a. de podcast De Genderkwiebus en als ervaringsdeskundige op het gebied van non-binariteit in diens boek X - Alles & Niets. Nanoah schroomt geen enkel onderwerp en maakt dingen bespreekbaar die nog niet altijd vanzelfsprekend zijn.

Ook House of Circus is van de partij en zet de boel op stelten met een performance waar hedendaags circus en drag samenkomen. Met veel humor en creativiteit speelt House of Circus met de ontwikkeling en fluïditeit van het genderconcept. Door nieuwe personages te creëren wordt drag voor iedereen toegankelijk.

Ook Bossche singer-songwriter JIP komt spelen! Wij zijn trots, want JIP won het COC Songfestival en heeft een eigen repertoire met rake teksten over jezelf en trans zijn in een binaire wereld.

Uiteraard gooien we daarna de bar open om te proosten, te ontmoeten, te vieren dat we los zijn en natuurlijk om het blokkenschema te inspecteren. YES, dit jaar hebben we een blokkenschema, want het programma is grootser dan groots. Cheers to the queers!

Queer Arts Festival

Van vr 7 t/m zo 9 juni in de Verkadefabriek

Het Queer Arts Festival is een festival vol queer kunst, in de breedste zin van het woord. Verwacht spannende makers die tekenen voor inspirerende, grappige of ontroerende verhalen. Met de nodige festivalvibes, verrassend flaneerprogramma, films, karaoke, stand-up comedy, workshops, een heerlijk Qlub Verkade-feest en nog veel meer. Niet te missen dus deze tweede editie!

Programma & dagkaarten
Queer Arts Festival
Datum vr 07-06
Tijd 16:00 tot 17:00
Prijs € 10,00 Normaal
€ 8,00 Supporter
€ 10,00 Student Verkoop studentenprijs start 6-6-2024 om 16:00 uur
Zaal Clubzaal
Bestel tickets

dagkaart

Wil je niks missen? Koop een dagkaart! Daarmee kun je de hele vrijdag genieten van al het programma op het festival.

Een dagkaart kost € 38 en is geldig op één dag, met de code die je krijgt kun je een ticket boeken voor elke voorstelling of film die je wilt bezoeken. Als je niet zoveel te besteden hebt, kun je kiezen voor de Kleine Portemonnee dagkaart, deze kost € 30.

koop een dagkaart

Ook interessant voor jou