Whacking Workshop

Whacking Workshop

Lorena Valenzuela

Whacking (ook wel punking/waacking) is een dansstijl die begin jaren zeventig werd geboren in de underground gay club community van Los Angeles. Het is een expressieve dans die wordt gekenmerkt door strakke opvallende bewegingen, poses, arm control en vooral heel veel fierceness!  

Deze workshop wordt gegeven door niemand minder dan Lorena Valenzuela. Ze is geboren en getogen in Mexico en verhuisde in 2012 naar de VS om deel uit te maken van de Amerikaanse tv-show America's Best Dance Crew. Ze begon met whacking in 2008 en is al meer dan 10 jaar ambassadeur van deze stijl. Ondertussen kunnen wij - mét enige trots - vermelden dat ze is verhuisd naar wereldstad en metropool Den Bosch en kun je niet anders dan je danspak aantrekken en een potje komen whacken met deze internationale superster! 

Queer Arts Festival

Van vr 7 t/m zo 9 juni in de Verkadefabriek

Het Queer Arts Festival is een festival vol queer kunst, in de breedste zin van het woord. Verwacht spannende makers die tekenen voor inspirerende, grappige of ontroerende verhalen. Met de nodige festivalvibes, verrassend flaneerprogramma, films, karaoke, stand-up comedy, workshops, een heerlijk Qlub Verkade-feest en nog veel meer. Niet te missen dus deze tweede editie!

Programma & dagkaarten
Queer Arts Festival
Datum za 08-06
Tijd 19:00 tot 20:00
Prijs € 15,00 Normaal
€ 13,00 Supporter
Zaal Kleine Zaal
Bestel tickets

Ook interessant voor jou