Qlub Stand-up

Qlub Stand-up

Qlub Stand-up

Stand up voor de queers!

Comedy is coming out! Een nú al legendarische all queer line-up met Kim Schuddeboom, Gavin Reijnders, Marie Koet, Teun van den Elzen & Victor Luis van Es! Fabulous, hilarious en vooral schaamteloos lachen.  

Een heerlijke avond met vijf top Queer comedians!

KIM SCHUDDEBOOM

Kim Schuddeboom is lid van Comedytrain en veelvuldig in Toomler te zien. In 2022 speelde ze dubbelprogramma's met Ronald Goedemondt, Henry van Loon en Jeroen Leenders. In april 2022 maakt Kim haar tv-debuut bij de Avondshow Stand-ups van Arjen Lubach. Kim tourt momenteel door het land met haar eerste avondvullende stand-up show Ongeschreven die in februari 2023 in première ging.

VICTOR LUIS VAN ES

Victor is een echte verhalenverteller, open, eerlijk en natuurlijk heel erg grappig. Hij heeft de uitspraak 'van zijn hart geen moordkuil maken' tot een kunst verheven. Hij gaat geen onderwerp of persoonlijke ervaring uit de weg als hij denkt dat wij daar om kunnen lachen. Hij is hier meerdere malen voor beloond in zijn carrière. Eerder was hij in de Verkadefabriek te zien met Stille Strijd en De Lachende Derde.

MARIE KOET

Marie Koet, door de Volkskrant uitgeroepen tot één van de comedy-talenten van 2024, is sinds 2022 verbonden aan Comedyclub Haug. Ze studeerde cum laude af in de filosofie, waarna ze zich helemaal op comedy is gaan storten. Ze stond in 2023 op Lowlands met een solovoorstelling en speelde al dubbelprogramma's met onder anderen Kim Schuddeboom en Daniël Arends. Ook schrijft ze voor De Speld.

GAVIN REIJNDERS

In 2019 belande Gavin Reijnders met zijn ukelele in de finale van het Leids Cabaret Festival. De jury van het festival prees hem voor het laten horen van een ander geluid binnen de cabaret context. En in 2022 wint Gavin het BNNVARA tv-programma Ik Ga Stuk! Vorig jaar was Gavin voor het eerst in de Verkadefabriek te zien met zijn uitverkochte voorstelling Glittermoe.

TEUN VAN DEN ELZEN

Teun van den Elzen won het Groninger Studenten Cabaret Festival, schrijft voor Dit Was Het Nieuws, is columnist bij Spijkers met Koppen, speelde op Lowlands en studeerde intussen cum laude af als politicoloog. Voor zijn debuutvoorstelling Meer kan ik er niet over zeggen, waarmee hij drie keer naar de Verkadefabriek kwam, kreeg hij van de Volkskrant vier verdiende ballen. 

Queer Arts Festival

Van vr 7 t/m zo 9 juni in de Verkadefabriek

Het Queer Arts Festival is een festival vol queer kunst, in de breedste zin van het woord. Verwacht spannende makers die tekenen voor inspirerende, grappige of ontroerende verhalen. Met de nodige festivalvibes, verrassend flaneerprogramma, films, karaoke, stand-up comedy, workshops, een heerlijk Qlub Verkade-feest en nog veel meer. Niet te missen dus deze tweede editie!

Programma & dagkaarten
Queer Arts Festival
Datum za 08-06
Tijd 16:30 tot 18:00
Prijs € 21,00 Normaal
€ 19,00 Supporter
€ 10,00 Student Verkoop studentenprijs start 7-6-2024 om 16:30 uur
Zaal Clubzaal
Bestel tickets
Datum za 08-06
Tijd 20:00 tot 21:30
Prijs € 21,00 Normaal
€ 19,00 Supporter
€ 10,00 Student Verkoop studentenprijs start 7-6-2024 om 20:00 uur
Zaal Clubzaal
Bestel tickets

dagkaart

Wil je niks missen? Koop een dagkaart! Daarmee kun je de hele zaterdag genieten van al het programma op het festival.

Een dagkaart kost € 38 en is geldig op één dag, met de code die je krijgt kun je een ticket boeken voor elke voorstelling of film die je wilt bezoeken. Als je niet zoveel te besteden hebt, kun je kiezen voor de Kleine Portemonnee dagkaart, deze kost € 30.

koop een dagkaart

Ook interessant voor jou