The Rocky Horror Picture Show

Jim Sharman

Powered by ROZE HELPDESK AVANS
Film Queer Arts Festival

Hilarische musicalparodie op de horrorfilm over een braaf jong stel dat in een door drag queens bevolkt spookhuis belandt, met memorabele rollen van Susan Sarandon, Tim Curry en Meatloaf.

Op de terugweg van een huwelijksfeestje belanden Brad en Janet in een vreemd onherbergzaam gebied. Ze komen in een vreselijke regenbui terecht, raken de weg kwijt en krijgen een lekke band. Gelukkig is er een kasteel in de buurt: het kasteel Frankenstein.

Met inleiding en performance.

No Dutch no problem!
This movie is spoken in English with Dutch subtitles. An English synopsis is following soon. There will be a small introduction to the movie in Dutch.


Powered by ROZE HELPDESK AVANS
Het filmprogramma van het Queer Arts Festival is samengesteld in samenwerking met lokale partijen en organisaties die zich inzetten voor de Queer community. Bij de Roze Helpdesk draait alles om het creëren van een veilige, ondersteunende en moedige omgeving voor jou en je medestudenten.

Queer Arts Festival

Van vr 7 t/m zo 9 juni in de Verkadefabriek

Het Queer Arts Festival is een festival vol queer kunst, in de breedste zin van het woord. Verwacht spannende makers die tekenen voor inspirerende, grappige of ontroerende verhalen. Met de nodige festivalvibes, verrassend flaneerprogramma, films, karaoke, stand-up comedy, workshops, een heerlijk Qlub Verkade-feest en nog veel meer. Niet te missen dus deze tweede editie!

Programma & dagkaarten
Queer Arts Festival

Regie

Jim Sharman

Cast

Tim Curry, Susan Sarandon en Barry Bostwick

Genre

Komedie / Muziek

Land

VS / VK

Gesproken taal

Engels

Ondertiteling

Nederlands

Tijdsduur

100 minuten

Kijkwijzer

12+

Datum za 08-06
Tijd 21:00 tot 23:00
Prijs € 12,00 Normaal
€ 11,00 Supporter
€ 8,50 Student
Zaal Filmzaal 3
Bestel tickets

dagkaart

Wil je niks missen? Koop een dagkaart! Daarmee kun je de hele zaterdag genieten van al het programma op het festival.

Een dagkaart kost € 38 en is geldig op één dag, met de code die je krijgt kun je een ticket boeken voor elke voorstelling of film die je wilt bezoeken. Als je niet zoveel te besteden hebt, kun je kiezen voor de Kleine Portemonnee dagkaart, deze kost € 30.

koop een dagkaart

Queer Arts Festival