Qlub Verkade

Qlub Verkade

Qlub Verkade

Qlub Verkade

Qlub Verkade

Qlub Verkade

Qlub Verkade

Qlub Verkade

Qlub Verkade is hier, en ze heeft zin. Zin om te dansen, zin in de nacht, zin in de donkere hoekjes, de glitters, de bas in haar buik!

Zin in maskers met veren of zin in alle maskers af. Op deze avond worden alle kleuren gevierd en kleerscheuren toegejuicht, al dansend op de beats van DJ Jasmine Perez!
Special guest deze avond: Miss Puma Hilton!

Real drag kings & queens skip the line! 

Oh en: heb je een ticket voor Qlub Verkade? Loop dan zeker ook even de kleine zaal in. Daar is Dook bezig met een heerlijke karaook. Wil je niet missen!

DJ Jasmine Perez

Jasmine is not your typically DJ. Ze is ondernemer, drummer, danseres en muziekproducent. Daarnaast is ze acteur en toerde ze met het Nationale Theater met het toneelstuk Queerplanet en met RightAboutNowInc. met Tori & The Queen of Disco, een verhaal over disco-icoon Sylvester. Hiervoor maakte ze de soundscapes én ze acteerde in het stuk. 

DJ Jasmine Perez

Queer Arts Festival

Van vr 7 t/m zo 9 juni in de Verkadefabriek

Het Queer Arts Festival is een festival vol queer kunst, in de breedste zin van het woord. Verwacht spannende makers die tekenen voor inspirerende, grappige of ontroerende verhalen. Met de nodige festivalvibes, verrassend flaneerprogramma, films, karaoke, stand-up comedy, workshops, een heerlijk Qlub Verkade-feest en nog veel meer. Niet te missen dus deze tweede editie!

Programma & dagkaarten
Queer Arts Festival
Datum za 08-06
Tijd 22:00 tot 02:00
Prijs € 12,00 Normaal
€ 10,00 Supporter
€ 10,00 Student Verkoop studentenprijs start 7-6-2024 om 22:00 uur
Zaal Clubzaal
Bestel tickets

dagkaart

Wil je niks missen? Koop een dagkaart! Daarmee kun je de hele zaterdag genieten van al het programma op het festival.

Een dagkaart kost € 38 en is geldig op één dag, met de code die je krijgt kun je een ticket boeken voor elke voorstelling of film die je wilt bezoeken. Als je niet zoveel te besteden hebt, kun je kiezen voor de Kleine Portemonnee dagkaart, deze kost € 30.

koop een dagkaart

Queer Arts Festival