The Shiny Shrimps

Maxime Govare, Cédric Le Gallo

Powered by Zoete Lieve Gerritje
Film Queer Arts Festival

Franse komedie met een Priscilla, Queen of the Desert-achtige charme… in speedos.

Olympisch zwemmer Matthias le Goff maakt op live televisie een homofobe opmerking en ziet zijn carrière in rook opgaan. De enige manier om het te redden is door zijn opgelegde straf aan te nemen: the Shiny Shrimps, een amateur gay waterpoloteam, te coachen en ze te kwalificeren voor de Gay Games in Kroatië. Met zijn strenge werkethiek heeft Matthias maar één doel voor ogen en dat is winnen. Echter shined het excentrieke waterpoloteam liever op de dansvloer dan dat ze uitblinken in het zwembad.

Met inleiding, meer informatie volgt snel.


Powered by Zoete Lieve Gerritje
Het filmprogramma van het Queer Arts Festival is samengesteld in samenwerking met lokale partijen en organisaties die zich inzetten voor de Queer community. Zoete Lieve Gerritje is meer dan alleen een plek om te trainen; het is een vereniging waar iedereen welkom is. Volleyballen, wandelen, pubquizzes en af en toe andere activiteiten zoals bowlen, kanoën, spelletjesavonden of borrelen. Kortom, de gezelligste LHBTIQ+-sportclub in Den Bosch en omstreken.

 

Queer Arts Festival

Van vr 7 t/m zo 9 juni in de Verkadefabriek

Het Queer Arts Festival is een festival vol queer kunst, in de breedste zin van het woord. Verwacht spannende makers die tekenen voor inspirerende, grappige of ontroerende verhalen. Met de nodige festivalvibes, verrassend flaneerprogramma, films, karaoke, stand-up comedy, workshops, een heerlijk Qlub Verkade-feest en nog veel meer. Niet te missen dus deze tweede editie!

Programma & dagkaarten
Queer Arts Festival

Regie

Cédric le Gallo, Maxime Govare

Cast

Alban Lenoir, Geoffrey Couët, Michaël Abiteboul, Nicolas Gob

Genre

Komedie, LGBTQ+

Land

Frankrijk

Gesproken taal

Frans

Ondertiteling

Nederlands

Tijdsduur

103 min.

Kijkwijzer

AL

Datum za 08-06
Tijd 16:30 tot 18:30
Prijs € 12,00 Normaal
€ 11,00 Supporter
€ 8,50 Student
Zaal Filmzaal 3
Bestel tickets

dagkaart

Wil je niks missen? Koop een dagkaart! Daarmee kun je de hele zaterdag genieten van al het programma op het festival.

Een dagkaart kost € 38 en is geldig op één dag, met de code die je krijgt kun je een ticket boeken voor elke voorstelling of film die je wilt bezoeken. Als je niet zoveel te besteden hebt, kun je kiezen voor de Kleine Portemonnee dagkaart, deze kost € 30.

koop een dagkaart

Queer Arts Festival