Nata Per Te (voorpremière)

Fabio Mollo

Powered by Meer dan Gewenst
Film Queer Arts Festival

Ontroerend en waargebeurd verhaal van de alleenstaande Luca die een baby’tje wil adopteren, maar moet opboksen tegen de starre rechterlijke regels.

Het waargebeurde en ontroerende verhaal van Luca en Alba: een man en een klein meisje die elkaar hard nodig hebben, ook al lijkt de wereld om hen heen daar niet klaar voor te zijn. Het is 2017 en de rechtbank in Napels is op zoek naar een gezin voor het babymeisje Alba, die het syndroom van Down heeft en vanaf haar geboorte in het ziekenhuis werd achtergelaten. Luca, alleenstaand en homoseksueel met een sterk verlangen naar vaderschap, vecht om de voogdij over Alba te verkrijgen. Hoeveel ‘traditionele’ gezinnen moeten nee zeggen voordat Luca in aanmerking kan komen?

Met vooraf de korte film Dubbel Geluk door Esmée van Loon en nagesprek door Eke Krijnen. Schrijfster van het boek Een echte ouder.


Powered by Meer dan Gewenst
Het filmprogramma van het Queer Arts Festival is samengesteld in samenwerking met lokale partijen en organisaties die zich inzetten voor de Queer community. Meer dan gewenst is een stichting voor regenboogouderschap.

Queer Arts Festival

Van vr 7 t/m zo 9 juni in de Verkadefabriek

Het Queer Arts Festival is een festival vol queer kunst, in de breedste zin van het woord. Verwacht spannende makers die tekenen voor inspirerende, grappige of ontroerende verhalen. Met de nodige festivalvibes, verrassend flaneerprogramma, films, karaoke, stand-up comedy, workshops, een heerlijk Qlub Verkade-feest en nog veel meer. Niet te missen dus deze tweede editie!

Programma & dagkaarten
Queer Arts Festival

Regie Fabio Mollo
Cast Teresa Saponangelo, Pierluigi Gigante, Alessandro Piavani, Barbora Bobulova
Genre Drama
Land Italië
Gesproken taal Italiaans
Ondertiteling

Nederlands

Tijdsduur 113 minuten
Kijkwijzer
Datum zo 09-06
Tijd 14:20 tot 17:00
Prijs € 12,00 Normaal
€ 11,00 Supporter
€ 8,50 Student
Zaal Filmzaal 3
Bestel tickets

dagkaart

Wil je niks missen? Koop een dagkaart! Daarmee kun je de hele zaterdag genieten van al het programma op het festival.

Een dagkaart kost € 38 en is geldig op één dag, met de code die je krijgt kun je een ticket boeken voor elke voorstelling of film die je wilt bezoeken. Als je niet zoveel te besteden hebt, kun je kiezen voor de Kleine Portemonnee dagkaart, deze kost € 30.

koop een dagkaart

Queer Arts Festival