George & Eran Producties

George & Eran Producties

Je mag ook niks meer zeggen

Een conflictkomedie over verschuivende grenzen

Je mag ook niks meer zeggen is een actuele, persoonlijke stand up theatervoorstelling over verschuivende grenzen. Over nieuwe woorden en oude gebruiken.

Jonata en Eran, twee jongens van verschillende afkomst en generaties gaan op zoek naar een veilig looppad door dit moderne mijnenveld. Met veel humor en vaart balanceren ze op het dunne koord van elkaars grenzen en die van een veranderende maatschappij. De ene stap voorzichtig voor de ander zettende. Voorzichtig. Adem in, adem uit. Kijk waar je loopt. Want een misstap is zo begaan… 

George & Eran Producties 

George & Eran Producties is een theatergezelschap waarvan George Elias Tobal en Eran Ben-Michaël het hart vormen en waar nieuwe, zelfgeschreven stukken worden gemaakt. Met humor en zelfspot maken ze brandende kwesties die ieders dagelijks leven kunnen binnendringen, inzichtelijk en invoelbaar. De voorstellingen van George en Eran begeven zich op het snijvlak van geëngageerd toneel en stand-up. Ze zijn onontkoombaar persoonlijk en vertellen ontroerende en geestige verhalen die met een universele zeggingskracht kloppen aan de poorten van de Nederlandse cultuur. 

Bekende voorstellingen van George & Eran Producties zijn onder meer George & Eran worden racisten, De brieven van Mia en Jihad van Liefde. Afgelopen seizoen waren ze in de Verkadefabriek te zien met LEVEN, een samenwerking met het muziekgezelschap Club Classique. 

Datum do 28-11
Tijd 20:30
Prijs € 21,00 Normaal
€ 19,00 Supporter
€ 10,00 Student Verkoop studentenprijs start 27-11-2024 om 20:30 uur
Zaal Grote Zaal
Bestel tickets

Tekst en spel

Eran Ben-Michaël

Spel en muziek

Jonata Taal

Foto

Diederik Bulstra

Ook interessant voor jou